Keystone logo

13 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Spiritualizam 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Spiritualizam
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Spiritualizam

Магистрирала је популарна дипломска диплома коју желе студенти који желе да унапреде своје знање у одређеном студијском пољу. Може се добити пуном или скраћеним радним временом, што је корисно за оне који желе да раде док унапређују своје образовање.

Шта је Мастер у духовности? У овом програму ученици фокусирају своје студије на продубљивање разумевања духовности. Сваки курикулум ће се разликовати од специфичног садржаја, али многи ће проучавати савремене и класичне духовне традиције, фигуре и покрета. Неке теме које се могу проучавати укључују класичне хришћанске писце, историју духовности, библијске основе духовности, интеграцију психологије и духовности, те фундаменталне принципе духовног правца. Многи програми такође укључују курсеве везане за писање предлога и истраживање.

Студенти који прате овај степен имају користи у томе што развијају комуникацијске вјештине које им омогућавају да јасно представити идеје. Они такође уче како да раде као дио тима и како критички размишљати и писати.

Разумевање трошкова у вези са зарађивањем магистарског степена је важно. Фактори могу укључивати локацију, трајање и статус пребивалишта, а они се могу значајно разликовати од једног места до другог. Када се студенти упитну за одређене таксе, они могу такође да питају о финансијској помоћи.

Зарадити магистарски степен духовности може довести до различитих каријера. Неки радни називи могу укључивати духовног психолога, министра духовног усмјерења, лидера конгрегације, савјетника, колеџа, цлерги члана, наставника, инструктора медитације и радника мисије. Духовност достиже све границе, тако да дипломци могу наћи посао у свим подручјима свијета у различитим приватним и непрофитним организацијама.

Мастер у духовности може се зарадити на бројним међународним и домаћим факултетима. Неки програми су чак доступни и на мрежи. Да бисте сазнали шта је доступно, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.