Keystone logo

388 Master Programi u Društvene nauke Socijalni rad 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Socijalni rad
Polja studija
  • Društvene nauke (388)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Društvene nauke Socijalni rad

Социјални радници су одговорни за широк спектар есенцијалних одговорности унутар своје заједнице, управљање ментално и емоционално здравље људи. Матуранти из магистарске студије социјални рад програма су квалификовани да се баве саветовање, покрените систем клијента, обезбеди вођство у заједници, ради у оквиру система социјалне заштите или ширење знања о ментално и емоционално здравље, између осталог. Већина Мастер студената социјалног рада изаберу да се специјализују у одређеној области социјалног рада, као што су алкохол и дрога, дечије заштите, доношење, сиромаштво, социјална промене, људска права, развој заједнице, сексуално злостављање или међународни развој. Неке од ових области може имати клиничке и не-клиничке примене.

Са пуним радним временом мастер у области социјалног рада степену траје око две године да се заврши, мада неки од доле наведених институција играних понудити годину дана убрзаног или скраћено радно време студија режима.Школе у ​​Макау, Аустралије, Велике Британије, Израела, Аустрије, Литваније, Сингапура, САД и Немачке нуде високо акредитоване програме, фокусирајући се на специфичне области социјалне радне дисциплине.

Да бисте сазнали више о томе како можете да примените на универзитет или колеџ да почне свој Мастер у социјални програм рада степен, једноставно идите доле и кликните да прочитате више. Можете тражити информације бити послат, директно из школе по вашем избору, за само један минут!