Keystone logo

40 Master Programi u Studije prava Politika Socijalna politika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Politika
  • Socijalna politika
Polja studija
  • Studije prava (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije prava Politika Socijalna politika

По завршетку додипломске дипломе, као што је бацхелор дегрее, многи појединци одлучују да настави своје образовање тако што ће похађати постдипломски програм. Ови програми, који обично трају од једне до три године, завршени су кад студент стекне довољно кредита за магистарски степен.

Шта је Мастер у социјалној политици? Овај степен је пожељнији за људе који желе да помогну угроженим групама као што су мањине или старије особе. Студенти уче о менталним, емоционалним, физичким и спољним питањима која утичу на људе у тим групама. Типични курсеви укључују наставу појединаца о друштвено-правним догађајима, питањима менталног здравља, напредним истраживачким методама и трендовима и напретку у социјалном раду и бризи у заједници. Студенти такође добијају образовање о сиромаштву, статистичкој анализи, избеглицама, физичком здрављу и још много тога. Они се могу усредсредити на специјализоване области студирања ако је пожељно.

Студенти који стекну диплому из социјалне политике често добијају и квалитативне и квантитативне вештине. Они могу научити да анализирају проблеме унутар заједнице и развијају лекове за њих. Друге вјештине које појединци могу напредовати укључују информациону технологију, менаџмент и психологију. Студенти могу схватити да уз ове способности могу брзо да се крећу корпоративном љеством од неких њихових вршњака.

Свака земља и свака установа за учење унутар ње наплаћује другачије што зарађује диплому у психологији детета. Трошкови такође зависе од тога колико дуго студенти похађају програм и да ли се квалификују за стипендије или грантове.

Широк спектар каријера је доступан људима који имају мајстора у социјалној политици. У политици дипломци могу радити као политичари. Рад са менаџментом може бити доступан у виду надгледања организација у заједници или програма социјалних услуга. Неки дипломци могу наставити да постану наставници у средњим школама, вишим колегама или колеџима широм света. Владине организације такође ангажују консултанте да анализирају светске послове и путују у друге земље.

Курсеви у социјалној политици доступни су у различитим институцијама за учење широм света и онлине. Ученици могу размишљати о учењу на мрежи за флексибилнији распоред. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.