Keystone logo

13 Master Programi u Studije umetnosti Kreativna umetnost Skulptura 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije umetnosti
  • Kreativna umetnost
  • Skulptura
Polja studija
  • Studije umetnosti (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije umetnosti Kreativna umetnost Skulptura

&nbsp

Сцулптинг уметничко дело од глине или неки други медиј је вештина која захтева прецизност и пажњу на детаљ. У дубини студија овог облика уметности је од суштинског значаја да се обучи уметнику 'с ока и руке да занатске диван комад.

Шта је скулптура?

Скулптура је стварање визуелних уметности у три димензије. Коришћење моделовање, резбарење, заваривање или кастинг за креирање тродимензионалне креације, вајар мора да има око за уметност и мирне руке да створи уметност са.

Које су предности Узимајући у Мастер Сцулптуре?

Вајање је веома детаљан облик уметности.Мајстор у скулптури ће дати више обуке у овим детаљима, тако да уметник може бити вешт вајар.

Колико кошта да се Узмите Мастер у Сцулптуре?

Трошкови за мајстора у скулптура мери ће зависити од броја курсева у програму, земља у којој учиш и школа коју је прихватио да.

Какав каријере унапређење можете очекивати са мајстором у скулптури?

У циљу да се признају као вајар, морате имати одличне вештине у овој области. Мајстор у скулптури ће обезбедити те вештине, отварајући врата за разне каријере поља у дизајну и вајање.

Зашто Узмите онлине Скулптура курс?

Ако имате опцију да предузме онлине скулптура курс као део вашег учитеља у скулптури, ви ћете уштедети време и новац преко узимања курс у учионици.

Где Узми Мастер у Сцулптуре?

Потражите школу са програмом чврстим уметности степени да заузме мајстор у скулптури, као ове школе ће имати могућност да обезбеди солидну обуку у овој области.

Како се пријавити на мастер у Сцулптуре?

Претрага за ваш програм испод и контактирајте директно пријемни канцеларију школе по вашем избору попуњавањем олова форми.