Keystone logo

52 Master Programi u Obrazovanje Tehnologija obrazovanja Sistemi učenja 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Tehnologija obrazovanja
  • Sistemi učenja
Polja studija
  • Obrazovanje (52)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Tehnologija obrazovanja Sistemi učenja

У мастер програму, класе су понуђене на вишем нивоу тешкоће и специфичности него у програмима који додјељују додипломске студије, уопштено говорећи. Они који намеравају да прате докторско истраживање или напредне професионалне каријере могу захтевати обуку мајстора.

Шта је Мастер у системима за учење? Системи учења, технологија и праксе који подржавају образовање су присутни у свим ситуацијама у којима се преноси знање или вештина. Примери се крећу од рачунарског моделирања за научнике физике до нечега што је основно као и сам језик. Студенти вероватно сматрају да програми који истражују предмет имају различите називе, као што су технологија система учења, наука о науци или образовни системи. Курс је обично сличан, без обзира на име. Требало би очекивати да се сусреће часова на иновацијама, образовним истраживањима, дизајнирању дизајна и развоју система. Већина програма захтева сродно радно искуство или студију на бацалауреату за пријем.

Разумевање начина на који учење може довести до већег личног академског успеха. То би такође могло помоћи у оптимизацији своје способности да предава различите предмете. Поред тога, већина дипломаца у програмима мастер студија научи да је боље упознати са комуникацијском технологијом, што је корисна вјештина у многим академским и професионалним каријерама.

Школарина за магистарску диплому у овој теми подложна је променама заснованим на многим факторима. Локација школе, индивидуално постигнуће и фокус на курсу, као што су истраживање или професионално, све одређују цену. Трошкови се често налазе у опису програма.

Настава је често прва професија која има на уму приликом разматрања било каквог образовања. Традиционални наставници у учионици могу имати користи од овог курса студија, али би тако могли истраживачи. Ови појединци подстичу ефикасност и доступност информација развијањем нове технологије и оптимизацијом постојећих система. У корпоративном свету могу постојати додатне могућности, гдје стручњаци у образовним системима у кадровским службама или одјелима за учење често имају задатак да олакшају одрживо укључивање и преквалификацију током периода раста и реструктурирања.

Може се заслужити Мастер у системима за учење на било којем броју универзитета широм света. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.