Keystone logo

255 Master Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Sajber bezbednost 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Sajber bezbednost
Polja studija
  • Studije Tehnologije (255)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Sajber bezbednost

Магистрирала је постдипломска студија која проширује ваше знање у одређено поље док повећава свој потенцијал за зараду. Можете додати напредне вештине решавања проблема и дедуктивне образложења на вашу листу вештина са оваквим степеном.

Шта је Мастер у Цибер Сецурити? Мастер у Цибер Сецурити-у је компјутерски заснован степен који укључује проучавање комуникационих мрежа и технологија, укључујући и дискусију о правним и етичким питањима у рачунарској сигурности. Имате прилику да научите о форензичким питањима која помажу у проналажењу извора хакирања података. Већина магистарских студија укључује истраживачки или тезни пројекат у оквиру програма, што вам даје прилику да се фокусирате на одређену област интересовања.

Добијање магистарског студија нуди многе предности. Можда имате прилику да радите као приправник у приватном бизнису, који гради вашу наставу и вештине. Састанак других на терену и рад са професорима је одлична прилика за мрежу.

Трошкови ваше дипломе ће се разликовати од универзитета. Већини програма ће трајати две до три године, у зависности од количине времена које можете извршити за наставу. Међутим, када завршите свој степен, повећава ваш потенцијал зарађивања.

Са својим учитељем у Цибер Сецурити-у, имате много могућности у својој каријери. Цибер претње се суочавају са сваким послом и владом у свакој земљи. Ваш степен вас чини конкурентнијим у својој области. Магистарски степен повећава шансу да можете ступити у управни положај. Велике и мале компаније требају вашу способност да заштите своје податке. Са својом дипломом, ви сте такође квалификовани за предавање на универзитетском нивоу. Такође можете изабрати наставити виши степен докторских студија и радити на истраживању или на настави на академском нивоу.

Потреба за стручњацима технологије експоненцијално расте са напретком у услугама преношења података. Повећајте своје могућности унапређењем образовања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.