Keystone logo

1 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Ruska književnost 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Ruska književnost
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Ruska književnost

У принципу, магистрирао је зарадио попуњавањем две године са пуним радним временом напредне студије. Неки имају истраживачки фокус, док су други градити на академској способности ученика. У сваком случају, магистрирао поставља дипломираних осим оних са нижим степеном образовања.

Можда ћете желети да зна, шта је мастер у руској књижевности? Такав програм се фокусира на обе прозе и поезије Евроазије као што је изворно написан на руском језику. Студенти ће анализирати записе и класичне и модерне, и уче њихов значај у укупној културног пејзажа у региону.

Русија је земља на раскрсници Истока и Запада културе. Цасуал посматрач може наћи одређене појмове тешко разумети, као што су политике бившег Совјетског Савеза и Русије сложен однос са другим модерним земљама.Међутим, дубоке студије у свој литератури отвара студента до богатог друштвеног, економског и верској историји која је обликовала земљу и њене људе као што знамо. Помоћу програма мастер у руске књижевности, студенти ојачају своје вјештине читања и писања у оба руском и енглеском језику.

Трошкови имају тенденцију да буду умерене, а у зависности од универзитета, неки предмети могу бити понуђена на мрежи. За израчунавање трошкова програма, мораћете да потражите тренутни школарину и таксе за институцију која вас интересује.

Неки који заврше дипломске студије у руској књижевности наставити да раде као преводилаца. Влада и новинске организације запослити неке кандидате, док други раде самостално. Неки нађу запослење као дипломата, у оквиру амбасадама или на културним центрима. Дипломци који имају јаке технолошке вештине могу да раде са локализације корисничких интерфејса и садржаја учења на руски.Они који су заинтересовани у настави могу да раде као високе школе или колеџа инструктора.

Студенти који имају диплому да се пријаве за улазак у дипломске студије. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.