Keystone logo

42 Master Programi u Inženjerske studije Proizvodno inženjerstvo Razvoj proizvoda 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Proizvodno inženjerstvo
  • Razvoj proizvoda
Polja studija
  • Inženjerske studije (42)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Inženjerske studije Proizvodno inženjerstvo Razvoj proizvoda

За оне који желе да буду на челу дизајна и иновација, мастер у развоју производа нуди вештине потребне за успех у данас 'с високе технологије свету. Са овим степеном, студенти уче како техничке тако и пословних вештина неопходних за више руководеће положаје у пољима технологије.

Шта је мастер у развој производа? Мастер из производа развојни парова инжењеринга знања са менаџерске способности. Степени обично траје од једне до две године да заврши, у зависности од програма и темпу студија. Цоурсеворк може укључивати дизајн стратегију, принципе управљања, цисте развој, предузеће системе, истраживања тржишта производа маркетинг и бизнис и финансије. Интегрисањем едукативни основу са рукама-о истраживању и индустријским најбоље праксе, студенти су спремни да воде дизајн и развој нових производа.

Мастер из развоју производа даје технологију професионалцима предност у конкурентном пољу.Студенти напусти програм припремљен да води различите групе технолошких стручњака у решавању проблема и у развоју иновативних решења и производе.

Трошкови за магистра развој производа варирају. Будући студенти треба да проверите са посебном програму за коју је заинтересована да сазнају више о трошковима и опцијама за студије.

Дипломци са мајстором у развоју производа могу ући у виши технолошки водеће улоге у широком спектру индустрија. Од банака за развој софтвера фирми, предузећа треба професионалци са обе техничким вештинама и пословног Савви да води истраживања и развоја. Са диплома у развоју производа, студенти имају обилне избор каријере. Било да сте стално професионална ко жели да се направи следећи корак на лествици каријере или инжењер у нади да науче ефикасне вештине управљања да води тим, мастер у развоју производа може отворити нове могућности.

Са пуним радним временом, са скраћеним радним временом, и онлине опција и на националном и на међународном нивоу, постоји програм дизајниран да одговара било какав распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.