Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 136 Master diplome u Računovodstvo i finansije 2023

136 Master Programi u Računovodstvo i finansije 2023

overview

Иако стицање дипломе факултета у рачуноводству може вас послати на добром путу, ако планирате да буде успешни на рачуноводство и финансије каријере, можда ће бити потребно додатно истраживање и сертификацију. Мастер из рачуноводства и финансија може учинити да конкурентнији на међународном тржишту у све конкурентнијем пољу каријере.

Шта је мастер у рачуноводству и финансије? То је обично такмичарски програм који се фокусира на напредне рачуноводству и студија финансијског управљања, укључујући међународне рачуноводствене. Студиј може узети једну до две године да заврши, а захтеви за пријем и наставак студија је често врло строг. Будући да је популаран и конкурентна поље проучавања, студенти који се пријаве морају имати диплому у сродних области и одржавања минималног ћу ПО већини универзитета.

Зарада мастер диплому из рачуноводства и финансија нуди многе предности за дипломираним студентима.То чини студенти више тргује широм света. Програм обично помаже да припреми студенте за цертификацију испита да зараде сертификате као јавни рачуновођа (ЦПА) или интерни ревизор (ЦИА).

Трошкови степена таквом мастер разликује у зависности од институције и дужине програма. Студенти треба да узме у обзир додатне трошкове који живе у кампусу против студирања на мрежи. Додатни сертификати могу такође додатно коштати. Истражите свој програм темељно да сазна шта су трошкови укључују.

Апсолвенти Мастер из области рачуноводства и финансија обично може да нађе каријере са владом, у послу или у консалтинг. Овај степен је такође корисна за академско истраживање у вези са рачуноводства и финансија. За оне планирају да постану рачуновође, овај степен повећава тржишну за једну од најбрже растућих области радних, а може чак укључивати сертификат као ЦПА или ЦИА.

Често студенти могу да бирају да заврше студије у кампусу или онлине.Транскрипти су обично потребна уз захтев. Неке институције могу такође захтевати интервјуе за своје програме. За више информација, потражите за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Računovodstvo
  • Računovodstvo i finansije
fields_of_study
  • Studije Ekonomije (136)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format