Keystone logo

32 Master Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Računarska bezbednost 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Računarska bezbednost
Polja studija
  • Studije Tehnologije (32)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Računarska bezbednost

Магистрирала је постдипломско образовање које продубљује своје знање у одређеној области. Многи појединци одлучују да стекну ову диплому како би ушли у менаџерску позицију у оквиру своје организације.

Шта је Мастер у компјутерској сигурности? Једна од све већих пријетњи у сваком послу је компјутерско хакирање. Можете научити како заштитити приватне податке који се чувају у облаку и хардверу. Магистарски степен пружа напредније решавање проблема специфичних за ваше поље. Научите да дизајнирате и развијете решења за Интернет користећи најновије технологије и архитектуре. Са дипломом, можда ћете морати завршити тезу или истраживачки пројекат прије дипломирања. Многи програми нуде могућности за стажирање са приватним организацијама како би добили искуство у реалном животу који вам помаже да покренете каријеру.

Предности зарађивања магистарског степена компјутерске сигурности су много шире него што једноставно унапређује ваше образовање. Побољшате своју конкурентност у индустрији и повећавате број контаката које имате.

За магистарску диплому обично траје око две до три године. Цена програма варира од стране универзитета. Пошто трошкове одређује колеџ, мораћете да поставите питање о школарини.

Са својим Мастером из области рачунарске сигурности, имате пуно могућности за каријеру. И мала и велика предузећа се суочавају са компјутерским претњама. Свака индустрија је подложна хакирању података и један је од највећих изазова у здравству. Међународном приватном и јавном сектору су потребни инжињери који су у могућности пронаћи решења за заштиту својих информација. Магистарски степен често отвара врата управним позицијама. Можете одабрати да подучавате или унапредите своје образовање тако што ћете се докторирати у индустрији.

Почните са магистарским студијама данас. Са позадином у рачунарској технологији, ускоро ћете на путу ка специјализованој каријери. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.