Keystone logo

29 Master Programi u Studije sporta i vežbanja Nauka o sportu Psihologija sporta i vežbanja 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Nauka o sportu
  • Psihologija sporta i vežbanja
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (29)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije sporta i vežbanja Nauka o sportu Psihologija sporta i vežbanja

Да би се пријавили за програм мастер, мора имати диплому. За студенте заинтересоване за продубљивање своју љубав према спортске перформансе, магистар Спорт и Псицхологи може бити добар програм да предузме.

Мозда це размишљам, шта је мастер у спорту и Псицхологи? Овај степен пружа студентима важног знања о томе како људско Представа је утицајем ума у ​​домену такмичарског спорта. Наставни план и програм варира у зависности од тога који програм узети, али примери класа укључују Цогнитиве Неуросциенце, молекуларне биологије, и људско понашање мотора. Многи програми ће обезбедити праксу у крају, тако да студенти могу да усавршавају своје вештине научене у реалном окружењу живота.

Дипломци са Мастер у спорту и Псицхологи научити много о здрављу и људског кретања, што је корисно не само професионално, већ на личном нивоу.Ту су разни каријере за оне са овим стручне спреме.

Студенти могу зарадити диплому магистра у спортском и вежби психологије у школама широм света. Сваки програм је другачији, а локација може у великој мери да утиче колико програм ће коштати. Обратите школама сте заинтересирани да сазнају колико степени могу бити скупљи.

Постоји много опција у каријери за оне који су заинтересовани за спорт и вежби психологије. Дипломци могу да раде у академским позицијама, као што су инструктора, спортски психолог за атлетски одељења или професионалне организације, или директора спортског психологије. Матуранти могу да раде у приватној пракси као консултант ментални тренинг, тренер педагог, или савјетника. Друге могућности укључују академски тренера, спортиста официра за везу, координатора перформансе лифестиле, живот услуге менаџер, или развој играч менаџер.

Може бити могуће да зарадите диплому магистра узимајући већину Ваших часова на мрежи. Да бисте сазнали који школе нуде ову прилику, потражите за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.