Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 44 Master diplome u Proizvodnja 2023

44 Master Programi u Proizvodnja 2023

overview

Производња је комплексна и интердисциплинарна област, која обухвата инжењеринг, дизајн, наука о материјалима, лидерство, управљање и друге области којима се бави. За дипломираним је универзитетску програма у некој сродној области, који желе да побољшају своје академске квалификације, или раде професионалци који желе промену каријере или промоцију, Мастер у производњу може бити савршено уклапа. Између осталог, у израду мастер студенти ће стећи темељно знање из моделирања процеса производње, интелигентне, симулација, оптимизација инжењеринг, производњу моделирање и праћење, развој производа и моделирање и планирање производње и контроле.

Понуђена на пуно радно време или непуним радним временом, мајстор у израду програма трају једну до две године, када је донета традиционалном пуно радно вријеме.Универзитети и академске институције широм света - у Великој Британији, Данској, Француској, Финској, Шведској, САД и више - понуди акредитовану Мастер у производњи програма. Мајстор у производњи студенти често немају прилику да се концентрише на један аспект или сектора производње који их интересује, а неки програми захтевају окончање у дубину теза пројекта.

Ако је ваша професионална каријера нумере могу имати користи од додатне квалификације мајстор у производњи, а затим прочитајте више о могућностима које су вам доступне, данас!

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Inženjerske studije
 • Proizvodnja
fields_of_study
 • Inženjerske studije (44)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format