Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 18 Master diplome u Program sedam slobodnih veština 2023

18 Master Programi u Program sedam slobodnih veština 2023

Pregled

Постизање магистарског студија често дозвољава многим ученицима да прошире своје академске и каријере. Студенти могу завршити већину мастер програма у мање од три године.

Шта је Мастер у либералним уметностима? Овакав тип програма обично се наставља након што сте стекли диплому. Студенти обично морају успешно завршити серију академских предмета. Либерални програми уметности могу бити интердисциплинарни по природи и фокусирати се на теме из различитих академских дисциплина, као што су друштвене, природне и бихејвиоралне науке и хуманистичке науке. Курсеви често захтевају да студенти примењују вештине критичног размишљања у комплексне проблеме. Студенти ће можда морати да заврше тезу да покажу своје мајсторство одређене теме. Програми магистарских студија у либералној уметности су атрактивне опције за оне који мисле способност да своје искуство учења прилагођавају својим личним циљевима учења.

Зарадити магистар у либералним уметностима често помажу дипломцима да рашчишћавају вјештине које се могу користити за запошљавање, промоције или веће плате. Дипломанти обично стичу ефикасне вештине комуникације, вештине критичног размишљања и организационе вештине.

Трошкови завршетка мастер програма у либералним уметностима зависе од многих фактора, као што су трајање програма и статус уписа. Информације о специфичним трошковима могу се директно тражити у свакој институцији.

Они који зарађују мајстора у либералним уметностима често откривају да их веома траже напредне каријере. У зависности од фокуса студентског курса, он или она може наћи позицију социјалног радника, социолога или специјалисте за људске ресурсе, радити с људима и решавати интерперсоналне и заједничке проблеме. Дипломци могу постати економисти, писци или графички дизајнери, користећи своје финансијске или креативне специјализације да анализирају свет.

Добијање Мастер-а у либералним уметностима може играти кључну улогу у напредовању у каријери. Институције високог образовања широм свијета нуде овај тип програма. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Program opštih studija
 • Program sedam slobodnih veština
Polja studija
 • Program opštih studija (18)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije