Keystone logo

81 Master Programi u Studije Ekonomije Računovodstvo Profesionalno računovodstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Računovodstvo
  • Profesionalno računovodstvo
Polja studija
  • Studije Ekonomije (81)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Računovodstvo Profesionalno računovodstvo

Ако желите да унапредите своје знање у одређеној области предмета, онда би било мудро да се упустите у магистарски степен. Овај напредни степен програма треба у просеку две године да заврши и може вам помоћи да стекнете вештине које су потребне на радном месту. Постоји неколико школа широм света са програмима у којима би вас можда интересовало да учествујете.

&nbsp

Шта је Мастер у професионалном рачуноводству? Ово је програм напредног степена који је обично доступан студентима који су дипломирали са дипломским степеном. Током програма, студенти уче напредне рачуноводствене принципе како би могли да раде као професионални рачуновође или финансијски професионалци након дипломирања. Током студирања студенти такође уче о економији, заједничким пословним праксама и финансијама. Неке факултете сугеришу да студенти рано примењују овај програм јер се спотови обично брзо попуњавају.

&nbsp

Постоји неколико користи за стицање Мастер ин Профессионал Аццоунтинг. Знање које сте стекли припремеће вас да радите у различитим финансијским улогама за компаније широм свијета. У многим земљама такође можете добити сертификацију или чланство у ЦПА организацији након што сте дипломирали. Многи ученици који имају јаке аналитичке способности успевају у својим курсевима и доживљавају велики успех након што заврше.

&nbsp

Трошак похађања магистарског студија варира. Постоје школе широм света, а сви они наплаћују различите накнаде. Ако желите више конкретних информација о трошковима школарине, онда је најбоље провјерити код администрације школе у ​​коју желите да похађате.

&nbsp

По завршетку студија обично имају више каријера. Дипломирани студенти могу радити за међународне рачуноводствене фирме или као закупљене рачуновође. Поред тога, постоји неколико других послова за које се могу квалификовати, укључујући главног финансијског службеника, менаџмента рачуноводства, финансијског менаџера, пословног консултанта, форензичког рачуновођа или пореског специјалисте.

&nbsp

Ако желите наставити овај степен, онда потражите на мрежи да пронађете одговарајућу опцију за вас. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.