Keystone logo

17 Master Programi u Samonapredovanje Profesionalna orijentacija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Samonapredovanje
 • Profesionalna orijentacija
Polja studija
 • Samonapredovanje (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Samonapredovanje Profesionalna orijentacija

  Магистарски степен је степен студија који препознаје студенте за специјализирани напредак у својим областима. Студенти могу да прошире своје знање и вештине како би се боље припремили за проналажење и екцелинг у награђивању каријере. Постизање дипломе може се постићи у року од двије године.

  Шта је Мастер у каријерској обуци? Ови програми су дизајнирани да надограђују теоријско разумијевање каријере за саветовање и саветовање у каријери, и негују ефикасне начине коришћења ресурса који се примењују у поставкама професионалног радног места. Теме курса могу укључивати здраву комуникацију међу вршњацима, комуникацију у писаним формама, методе истраживања, психологију, организационо истраживање и развој, теорије учења, професионалну етику и тренирање у пословним окружењима. Неки програми могу имати предуслове прије пријема.

  Добијање каријерног курса може представити ученицима многе предности. Способност да се разбију академски концепти за практичну употребу, знајући како и када користити расположиве ресурсе и демонстрирају јасну и ефикасну комуникацију, су вриједне вјештине које ученици могу искористити за осигурање и напредовање у успјешној каријери.

  Трошкови програма могу се разликовати од сваке институције и трајања курса. Потенцијални студенти су позвани да контактирају школе које нуде свој избор програма за детаљније информације о трошковима и захтевима.

  Дипломци магистарског програма могу очекивати да пронађу широк спектар потенцијалних могућности за каријеру. Неки могући називи посла укључују каријерне тренере, саветнике, регрутаре, пројектне менаџере, координаторке за каријерне услуге, тренери преласка, школски саветници, програмери каријере, наставници и терапеути. Многи каријерни тренери проналазе позиције у сродним областима као што су школе и универзитети, ветеранске организације, службе за помоћ у каријери, агенције за запошљавање, омладинске организације и разне врсте предузећа.

  Онлине, споредни и међународни курсеви курса доступни су студентима из свих врста позадина. Да бисте започели диплому, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.