Keystone logo

83 Master Programi u Prirodne nauke Matematika Primenjena matematika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Prirodne nauke
  • Matematika
  • Primenjena matematika
Polja studija
  • Prirodne nauke (83)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Prirodne nauke Matematika Primenjena matematika

'А магистрирао је постдипломски квалификација, обично узима два до четири године да добију. Ови програми често поставили 'с Дегрее Бацхелор или еквивалент курсу као предуслов за улазак.

Шта је мастер у примењену математику? То су често ригорозне математички програми са циљем припремања ученика да користе сложене моделовање и анализу у служби бизниса, науке и владе. Могло би се очекивати да ће наићи потребне часове из области финансија, климатске моделирање, оптимизација и рачунарства. Такође често постоје курсеви темама попут вектора рачуна, парцијалних диференцијалних једначина и сложених варијабли. Због низа релевантних тема доступних, ученици могу очекивати да бирају између различитих изборних у пројектовању, математике и науке одељења да испуни услове кредитне сат. Мајстор 'с Дегрее са овим фокусом може да траје око три године да се заврши.

Заједно, примењени и теоријски аспекти ових програма често комбинују да опреми студенте са алатима потребним за решавање сложених и релевантне проблеме у инжењерингу, науке и разним другим апликацијама. Ментални строгост и организационе способности развили такође могу помоћи дипломаца у скоро сваком аспекту свог живота.

Апплиед Матхематицс програми имају различите трошкове на основу различитих фактора. Локација школе је једна од могућих узрока за школарину неједнакости, док су курсеви је још један.

Апплиед математичари могу наћи посао сервисирања разних индустријских сектора, као научника података. Ове позиције често захтевају појединце да донесе велики број обраду података, компјутерских и моделовања техникама да носе на експанзивну сета података. Успешан кандидат за ову позицију могу да пронађу њега или њу знање стечено током студијског програма припремљен за изазов тумачења структуриране и неструктурираним информацијама.

Добијање Мастер из примењене математике почиње проналажењу школу која одговара вашим захтевима. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.