Keystone logo

16 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Etika Primenjena etika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Etika
  • Primenjena etika
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Etika Primenjena etika

За оне који зеле да унапреде своје образовање у датој области након дипломирања колеџ, мајстор 'с степен може бити повољан следећи корак. Овај степен пружа виши ниво стручности у студентски 'с одабраној области, чиме је отворен пут за огроман број каријере.

&nbsp

Шта је мастер у примењену етику? Ово је један од многих путева студијских 'с ученик мајстор може кренути. Апплиед етика је дисциплина која гране од хуманистичких и етике, али који се могу узети у више различитих праваца. Из тог разлога, свака примењена етика Програм је јединствен. Неки се фокусирају на примењене етике у контексту права, док други ангажују конкретније са биоетике, решавање тешких питања као на етици биотехнику. У сваком случају, примењене етике генерално подразумева разнолику наставни план и програм, у распону од курсева из политичке филозофије да етичком теорији.Студенти се подстичу да се боре са благовремене етичким дилемама и да науче како да се залажу за дату страну аргумента.

&nbsp

Главна предност узимања Господара на примењену етику је да критичког размишљања вештине наставни план његује. Студенти се суочавају са изазовима, стимулативно окружење у учионици за вријеме трајања програма, а они уче многе вредне и преносиве комуникације и истраживања вештине. Ово искуство може бити врло корисно у многим различитим областима.

&nbsp

Јер сваки програм који нуди мастер 'с Дегрее у примењене етике је другачија, не постоји реална правило за колико коштају програми. Регистрација и упис трошкови варирају од школе до школе. За детаљније информације, обратите се пријемна канцеларија сваког програма.

&nbsp

Што се тиче потенцијалних каријера, магистар примењену етику је веома вредан степен.Вјештине и искуство је пружа студентима се тражени у данас 'с тржишта рада. У зависности од фокуса одређеног програма, дипломци могу наставити да води каријере у биоетике, политике и права. Ове професије нарочито награђује са етичког становишта, јер матуранти могу заговарати позитивне промене на великој скали и имају стварни утицај.

&nbsp

Ако примењене етике звучи као да може бити пут студије за вас, почните школу тражи данас. Наша база података програма широм света ће имати све информације вам је потребно за почетак. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.