Keystone logo

57 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Prevođenje 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Prevođenje
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (57)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Prevođenje

Магистрирао је академски степен који може да буде настављен након завршетка диплому. Мајстор ин Транслатион је добар избор за оне који су двојезични и желе да направе каријеру од тога.

Шта је мастер ин Транслатион? Овај студиј је дизајниран да припреми вешт двојезичне и вишејезичне студенте да раде као преводиоци. Студенти граде своје техничке, језичке, и професионалне вештине, и стекну искуство кроз стажирање. Транслатион програми се разликују, али већина ће комбиновати разредну наставу и лабораторијску демонстрације за изградњу разноврсних комуникационе вештине. Студенти ће научити компјутерске апликације, терминологију, вештине управљања пројектом и како да обезбеди ефикасне и прецизне преводе.

Постоји низ бенефиција за оне са Мастер ин Транслатион. Она излаже студентима на различитим културама и људи, и они су у стању да преговарају и створи путање значењу између сукобљених страна.Студенти уче како да политички ангажује, етички, а креативно са различитим људима.

Као магистрирао у преводу је усмерен ка студентима из многих земаља, постоји више програме које нуде широм света. Трајање специфичних програма, као и локација, резултира у различитим трошковима. Да бисте сазнали тачно колико ваши трошкови школа, ступите у контакт са пријемном одељењу директно.

Мајстор ин Транслатион припрема студенте за низ каријере широм света. Дипломци су одлично говоре преводиоци, а постоји велика потражња за њима у многим различитим областима. У зависности од ваших интереса, степен може довести до каријере у закону, политици, финансијама, влада, управљање, писменост, бизнис, или медицини.

За оне са заузетих живота, размишљајући о зарађују диплому магистра може изгледати огромна. Међутим, многе школе сада нуде могућност да преузме већину класа мрежи.Ова флексибилност омогућава много више студената да заради своју диплому на свом временском распореду. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.