Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Master diplome u Pravo intelektualne svojine 2024

11 Master Programi u Pravo intelektualne svojine 2024

Pregled

Магистар права пружа специјализовано образовање за оне који имају диплому права, било да су професионални или додипломци, или они из сродних области. Неке компаније и фирме захтевају да се овакав степен допусти у правној пракси.

Шта је Мастер у области права интелектуалне својине? Правна и пословна студија се међусобно доприносе студентима добро заокружено разумевање домаћих и међународних закона о имовини, као и данашњим тржиштима. Сазнајте детаље о трговачким тајнама, ауторским правима, патентима и заштитним знацима са овим високо специјализованим степеном. Све већи технолошки свет захтева да се закон стално прилагођава променљивом пејзажу. Учење о закону о интелектуалној својини у сајбер-простору може само помоћи студентској каријери будућих студената.

Студенти интелектуалне својине могу да оштре своје аналитичке и истраживачке вештине, независно критичко размишљање и вештине комуникације. Не само то могу помоћи стручњацима у њиховим правним праксама, већ у њиховим способностима да разјасне информације везане за правна и пословна питања у земљи или на међународном нивоу.

Већина програма захтева две године за завршетак, мада се њихови трошкови разликују у зависности од универзитета. Брза претрага требало би да обезбеди неопходне информације како би осмислила финансијску и академску одлуку о најбољем програму за сваког ученика.

Мастер у области права интелектуалне својине може да подигне вашу наставу у конкурентном бизнису за запошљавање, а многи менаџери за запошљавање траже специјалисте за одређене врсте закона. Чак и они који пружају само генералне заступнике могу имати користи од стеченог знања јер је већина адвоката дужна да се суоче са неким аспектом закона о интелектуалној својини у својој каријери. Често се најчешће очекује да се и најопштијег адвоката зна о различитим аспектима закона о међународном власништву у бављењу пословним питањима. Специфични називи посла укључују адвоката за интелектуалну својину и патентног адвоката.

Неколико универзитета из целог света нуде онлине и личне програме који се фокусирају на закон о интелектуалној својини. За наредне кораке, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Studije Poslovnog prava
  • Pravo intelektualne svojine
Polja studija
  • Studije prava (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije