Keystone logo

13 Master Programi u Studije prava Studije Poslovnog prava Pravo intelektualne svojine 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Studije Poslovnog prava
  • Pravo intelektualne svojine
Polja studija
  • Studije prava (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije prava Studije Poslovnog prava Pravo intelektualne svojine

Магистар права пружа специјализовано образовање за оне који имају диплому права, било да су професионални или додипломци, или они из сродних области. Неке компаније и фирме захтевају да се овакав степен допусти у правној пракси.

Шта је Мастер у области права интелектуалне својине? Правна и пословна студија се међусобно доприносе студентима добро заокружено разумевање домаћих и међународних закона о имовини, као и данашњим тржиштима. Сазнајте детаље о трговачким тајнама, ауторским правима, патентима и заштитним знацима са овим високо специјализованим степеном. Све већи технолошки свет захтева да се закон стално прилагођава променљивом пејзажу. Учење о закону о интелектуалној својини у сајбер-простору може само помоћи студентској каријери будућих студената.

Студенти интелектуалне својине могу да оштре своје аналитичке и истраживачке вештине, независно критичко размишљање и вештине комуникације. Не само то могу помоћи стручњацима у њиховим правним праксама, већ у њиховим способностима да разјасне информације везане за правна и пословна питања у земљи или на међународном нивоу.

Већина програма захтева две године за завршетак, мада се њихови трошкови разликују у зависности од универзитета. Брза претрага требало би да обезбеди неопходне информације како би осмислила финансијску и академску одлуку о најбољем програму за сваког ученика.

Мастер у области права интелектуалне својине може да подигне вашу наставу у конкурентном бизнису за запошљавање, а многи менаџери за запошљавање траже специјалисте за одређене врсте закона. Чак и они који пружају само генералне заступнике могу имати користи од стеченог знања јер је већина адвоката дужна да се суоче са неким аспектом закона о интелектуалној својини у својој каријери. Често се најчешће очекује да се и најопштијег адвоката зна о различитим аспектима закона о међународном власништву у бављењу пословним питањима. Специфични називи посла укључују адвоката за интелектуалну својину и патентног адвоката.

Неколико универзитета из целог света нуде онлине и личне програме који се фокусирају на закон о интелектуалној својини. За наредне кораке, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.