Keystone logo

4 Master Programi u Studije prava Studije ekonomskog prava Pravo i Finansije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Studije ekonomskog prava
  • Pravo i Finansije
Polja studija
  • Studije prava (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije prava Studije ekonomskog prava Pravo i Finansije

Студенти који траже диплому магистра права и финансија може бити тренутни или тежи правне стручњаке који желе да прошире своја знања о повезаности између правних и финансијских методологија који се односи на комерцијалне, корпоративне и међународних финансија.

&nbsp

Шта је мастер у области права и финансија? То је напредна степен дизајниран да прошири разумевање студента модерног рачуноводства, међународним пословним трансакцијама, тржишта у развоју и другим финансијским маневрисањима кроз објектив правног. Студенти предузме курс студија која би могла укључивати компанијског права, банкарства структуре и прописе, стечај и права кредитора, владину уредбу о осигурању, хеџ фондове, комерцијалних позајмица и увод у финансирање пројеката. Данашње програми такође покривају импликације финансијске кризе широм света.

&nbsp

Постоје безброј предности постизање дипломирани правник и финансија.Способност да схвати финансијске трансакције у вези са прописима и закон је од непроцењиве вредности владама и корпорацијама подједнако. Степен поставља темеље за прилике у хартије од вредности, консалтинг, регулисање и кључни учешће у глобалним невладиним организацијама.

&nbsp

Трошкови магистрирао може да варира од програма до програма. Најпрецизнији информације о школарине и накнаде може стећи из уписа канцеларије школе по свом избору.

&nbsp

Каријера која захтевају дубоко схватање правне последице економске активности проћи кроз сва расположења од продаје политике. Данас можда постоји већи фокус него икад на праћење и анализирање економску активност из правне перспективе. Могућности за степен-носиоци укључују позиције у приватном капиталу, робе широке потрошње продаје, финансија некретнина, банкарство, финансије пројекту или саветници у финансијском корпорацијом.Каријера у влади може довести до регулаторне или надзорног позицију у америчкој Банке федералних резерви или Пореске управе, или међународно у Светској банци.

&nbsp

Инвестирајте у своју будућност са мастер дипломом у праву и финансија. Постоје програми који постоје широм света, како на-кампусу и онлајн за веће флексибилности. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.