Keystone logo

3 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Postkolonijalna književnost 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Postkolonijalna književnost
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Postkolonijalna književnost

Магистрирала је постдипломска студија која се фокусира на проширење разумевања студената о свему што су научили током својих година студија. Мастеров програм обично траје двије године, иако се то разликује од особе до особе и поља до поља.

Шта је Мастер у постколонијалној књижевности? Овај програм обухвата и традиционална и нова поља америчке и европске литературе. У току студија, студенти могу прочитати више, анализирати и тумачити рад великих писаца као што су Шекспир и Дикенс, Аин Ранд и Тони Моррисон. Курсеви се могу фокусирати на анализу и тумачење самих дела, или се могу више концентрисати на креативно писање и недавни развој у књижевној теорији. Ученици се могу охрабрити да истраже како се велика књижевна дела одражавају на колонијално искуство, као и на начин на који могу утицати на глобалне појаве попут дијаспоре, националности и миграције.

Дипломанти књижевних студија имају тенденцију да поседују многе пожељне особине, укључујући способност дубоког анализирања садржаја и доћи до информисаних закључака, јаких комуникационих вјештина (и писаних и вербалних) и одличне пажње на детаље. Ученици такође имају тенденцију да имају веће разумевање и саосећање за културе које нису своје. Свака од ових особина може бити корисна у професионалним и личним подухватима.

Магистарска диплома у великој мери варира у цени и зависи од многих фактора. Локација, трајање и начин образовања (онлине или оффлине) све утичу на крајњу цену програма.

Људи који имају диплому постколонијалне литературе обично сматрају да су квалификовани за многе узбудљиве позиције и да су у великој мери потребни у различитим областима. Дипломанти могу постати наставници, професори, уредници, писци, маркетиншки стручњаци, писци стипендија, писци приједлога, рекламни писци и истраживачи. Многи имају тенденцију да пронађу каријеру испуњавање са издавачким компанијама, оглашивачким агенцијама, маркетиншким фирмама, новинама и фирмама за развој веб страница.

Многе институције нуде дипломе у постколонијалној књижевности. Онлине програми постају све популарнији, јер нуде флексибилност и удобност. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.