Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 16 Master diplome u Posredovanje 2023

16 Master Programi u Posredovanje 2023

overview

Стицање магистарског степена је велико постигнуће. Показује истрајност и посвећеност. Појединци који посвете вријеме и ресурсе за наставак напредног образовања показују да су озбиљни у вези са изабраним каријерним пољем.

Шта је Мастер у посредовању? Постоји много аспеката каријере у медијацији. Магистар у овој области може да образује једног у дисциплинама као што су психологија, социологија, образовање, право, социјални рад и још много тога. То може студенту омогућити да разуме захтеве медијације у више контекста. Предмети обично обухваћају предмете као што су интервенција и решавање спорова, етика и законски захтеви медијације, теорије и начела дијагностиковања сукоба.

Узимање курсева који су повезани са магистарским студијама у области медијације могу дати појединцу дубље разумијевање како се ефикасно комуникација одвија, што је корисно у готово свакој ситуацији. Ученици су углавном обучени да буду осетљиви на развојне потребе породица и других група, као и да усавршавају своје вештине за решавање проблема.

Школарина за похађање школе за постизање Мастер-а у посредовању може се разликовати између локација. За студенте је добра идеја да провере стопу школовања у школама којима желе да похађају.

Постоји много институција и организација како јавних тако и приватних који се ослањају на обучене медијаторе како би помогли у рјешавању питања која могу настати. Фирме породичног права често користе посреднике како би помогле у усклађивању разлика међу члановима породице. Осигуравајућа друштва запошљавају представнике штета одговорности са степенима посредовања како би помогли у рјешавању потраживања. У болницама постоје позиције за медијаторе да раде са пацијентима како би осигурали квалитетну негу. Влада такође ангажује посреднике који помажу у разним аренама.

Постоји много места за добијање Мастер у посредовању. Можда су школе доступне локално, поред међународних организација. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Posredovanje
fields_of_study
  • Društvene nauke (16)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format