Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 67 Master diplome u Poslovne finansije 2023

67 Master Programi u Poslovne finansije 2023

overview

Зарада магистрирао је прилично достигнуће које вас издваја од других стручњака. Овај ниво степена обезбеђује напредну обуку, дајући вам стручност и ниво посвећености који су сигурни да вам помогне да добијете посао у својој области.

Шта је Мастер ин Бусинесс Финанце? степен програма овог мастер припрема студенте за комплексности корпоративног управљања финансијама. Курс обично укључује рачуноводство, економију, финансијско моделирање, управљање богатство и инвестиционог банкарства. Студенти се такође може тражити да статистика, Линеарна алгебра и друге фокусиране математичке курсеве у зависности од својој области специјализације. Неки програми нуде специјализовану обуку за корпоративне финансије, финансијске теорије па чак и финансије понашања. Ученици треба диплому да се пријаве за програм, али је степен не мора да буде у области пословања.

Мајстор у пословне финансије даје реалне изложеност замршености личне и корпоративне финансије. Студенти имају могућност да прошире своја знања и вештине у припреми да преузме ситуацијама као што су спајања и аквизиције, прерасподелом средстава и анализе за предвиђање.

Трошкови за добијање Мастер ин Бусинесс финансије зависи од институција. Најбоље је да се обратите сваког одељења пријемни да добије слом тренутном распореду за школарину, таксе и процењених трошкова за потребних ресурса учења као што су књиге и софтверских програма.

Многи дипломци наставе каријеру у осигурању, лични финансијски планирање, корпоративни финансијски менаџмент, приватни капитал или комерцијалног банкарства. Ученици такође могу одлучити да почну своје финансијске услуге фирма ради као консултант за појединце или предузећа. Други могу упустим у јавном сектору и да се улоге као рачуновођа, ревизора и пореза на доходак приређивача.

Ако је студент пуним радним временом није могуће или практично, сигурно може наћи реномиране онлајн програме који се уклапају у ваш тренутни начин живота. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Poslovne finansije
fields_of_study
  • Studije Ekonomije (67)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format