Keystone logo

71 Master Programi u Studije Ekonomije Finansije Poslovne finansije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Poslovne finansije
Polja studija
  • Studije Ekonomije (71)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Finansije Poslovne finansije

Зарада магистрирао је прилично достигнуће које вас издваја од других стручњака. Овај ниво степена обезбеђује напредну обуку, дајући вам стручност и ниво посвећености који су сигурни да вам помогне да добијете посао у својој области.

Шта је Мастер ин Бусинесс Финанце? степен програма овог мастер припрема студенте за комплексности корпоративног управљања финансијама. Курс обично укључује рачуноводство, економију, финансијско моделирање, управљање богатство и инвестиционог банкарства. Студенти се такође може тражити да статистика, Линеарна алгебра и друге фокусиране математичке курсеве у зависности од својој области специјализације. Неки програми нуде специјализовану обуку за корпоративне финансије, финансијске теорије па чак и финансије понашања. Ученици треба диплому да се пријаве за програм, али је степен не мора да буде у области пословања.

Мајстор у пословне финансије даје реалне изложеност замршености личне и корпоративне финансије. Студенти имају могућност да прошире своја знања и вештине у припреми да преузме ситуацијама као што су спајања и аквизиције, прерасподелом средстава и анализе за предвиђање.

Трошкови за добијање Мастер ин Бусинесс финансије зависи од институција. Најбоље је да се обратите сваког одељења пријемни да добије слом тренутном распореду за школарину, таксе и процењених трошкова за потребних ресурса учења као што су књиге и софтверских програма.

Многи дипломци наставе каријеру у осигурању, лични финансијски планирање, корпоративни финансијски менаџмент, приватни капитал или комерцијалног банкарства. Ученици такође могу одлучити да почну своје финансијске услуге фирма ради као консултант за појединце или предузећа. Други могу упустим у јавном сектору и да се улоге као рачуновођа, ревизора и пореза на доходак приређивача.

Ако је студент пуним радним временом није могуће или практично, сигурно може наћи реномиране онлајн програме који се уклапају у ваш тренутни начин живота. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.