Keystone logo

232 Master Programi u Poslovna administracija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Poslovanja
 • Poslovna administracija
Polja studija
 • Studije Poslovanja (232)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Master Programi u Poslovna administracija

  Ниво мајстор степен образовања даје дипломцима могућност да наставе школовање након завршетка диплому програма. Након завршетка постдипломске студије, студенти често имају дубоко разумевање својој области потребно унети своју каријеру.

  Шта је Мастер ин Бусинесс Администратион? Као опште пословне програма, проучавајући пословну администрацију пружа студентима са оперативном и економског разумевања за улазак каријеру у бизнису. Они ће такође, међутим, научити управљачке процесе и већу администрацију како би се припремила за лидерске улоге. Курсеви често се фокусирају на управљање људским ресурсима, предузетништва, финансија, рачуноводства и маркетинг.

  Бизнис је већ веома користан подручје фокуса за студенте јер им омогућава да унесете високо одрживог каријеру која често нуди веће плате.Студирање администрације може бити још више користи за амбициозне студенте јер они могу бити квалификовани да уђу менаџерске и лидерске позиције.

  Школарина и трошкови зарада магистра у пословне администрације варирају у зависности од неколико фактора. Школа и програм упишете у, као и ваш дужина и земља студије, ће утицати колико кошта да зараде своју диплому. Пре уписа, истраживање све опције темељно.

  Да би се добио Мастер у пословне администрације ће омогућити да унесете неки од каријере типичног пословног степена, као што је сарадник продаје, финансијски аналитичар, или рачуновође. Осим тога, она може да отвори врата руководству и административне функције, укључујући и менаџера људских ресурса, финансијски директор продаје, или шефа одељења. Већина ових каријера се обично резервисана за оне са диплома, а не само на основним образовањем.

  Да би започели свој студијског програма пословне администрације, да је најбоље да ти истраживање и пронаћи програм који задовољава све ваше специфичне потребе. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.