Keystone logo

16 Master Programi u Studije hrane i pića Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića Poslovanje u vinskoj industriji 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije hrane i pića
  • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
  • Poslovanje u vinskoj industriji
Polja studija
  • Studije hrane i pića (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije hrane i pića Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića Poslovanje u vinskoj industriji

Магистрирала је академски степен додељена од стране колеџима и универзитетима по завршетку студија које показују мајсторство професионалног области праксе или одређеној области студија. Овај степен захтева знање на вишем нивоу у анализи, критичко вредновање, професионална апликација и критичко мишљење. Степен се обично одобравају у хуманистичких, друштвених наука, ликовних уметности, негу, теологија, филозофија, или музејски студије.

Шта је Мастер Вине бизнис? Мајстор у Вине Бусинесс истражује знање, вештине и стратегије за постизање резултата у глобалној винске индустрије. Студенти проучавају развој тржишта вина за домаће и глобалне трговине, и постати добро упућен и обучен у производњи и продаји вина. Циљ овог степена је да обучи студенте да постану одлично говоре вино пословних професионалаца.Цоурсеворк може да обухвати теме везане за међународну економију вина, винске индустрије, логистике и куповине, преговори, Оенологи и дегустацију вина.

Дипломци са мајстором у вину Бизнис стекну увид у пословним областима као што су бренд стратегије, спајања и аквизиције, понашања потрошача, медија, односа са јавношћу, развој иностраном тржишту, и управљање. Јер, вино индустрија има свјетској домет, дипломци имају јаку свест о међународним односима и бизниса. Они такође развити јаке комуникационе вештине које им омогућавају да делите и уче своје знање другима вина.

Трошкови магистериј варира, у зависности од образовне институције, земље студије, као и време и јединица потребних за програм. Да бисте сазнали више, контактирајте канцеларију пријемни и распитајте се о студијског програма и његових трошкова.

Каријера изгледи у пословању вина су јаки и плате су добри.Неки од могућих занимања у вези са овим степеном обухвата регионална извоз манагер, производа, маркетинг манагер, комуникација, директор вина и Траде Манагер.

Искористите понуђених образовних могућности на мрежи, без обзира где живите. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.