Keystone logo

5 Master Programi u Studije Poslovanja Međunarodno poslovanje Poslovanje u Aziji 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Poslovanja
  • Međunarodno poslovanje
  • Poslovanje u Aziji
Polja studija
  • Studije Poslovanja (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Poslovanja Međunarodno poslovanje Poslovanje u Aziji

Добијање магистарског студија пружа студентима могућност да унапреде своје каријере у специјализованим подручјима студија са проширеним вештинама и знањем. За завршетак програма обично се тражи једна до две године студија.

Шта је Мастер у азијском пословању? Ови програми се надовезују на менаџерске, административне и стратешке вјештине неопходне за пословну каријеру на међународном и азијском тржишту. Студенти могу одабрати предмете који се фокусирају на основне студије глобалних економија, управљање стартупом, међународне законе, финансије и управљање људским ресурсима. Концентрисане теме курса у оквиру азијских пословних студија укључују међукултурално управљање, културу азијских земаља, регионална питања, дигитални маркетинг, друштвени медији, логистика, пословно право и пацифишки азијски менаџмент. Студенти такође могу имати прилику уписати курсеве језика и програме стажирања.

Завршавање програма у азијском пословању може представити ученицима широк спектар корисних вештина. Оспособљавање истраживачких метода, које имају снажно разумијевање друштвених и политичких система на глобалном нивоу и које су способне да комуницирају са другим пословним лидерима, представљају јаке способности које могу помоћи дипломцима приликом проналажења награђиваних каријера.

Трошкови узимања програма могу се разликовати у зависности од њене институције и селекције курса. Потенцијални студенти који су заинтересовани за одређени програм треба да посете одређеним школама како би сазнали више о трошковима, предусловима и другим захтевима.

Мастер у азијском пословању пружа студенте специјалистичко знање о азијским регионима и бројне могуће међународне каријере. По завршетку студија, појединци могу очекивати потенцијалне запослене могућности као што су преводиоци, финансијски консултанти, пословни аналитичари, пословни савјетници, лобисти, истраживачи, стручњаци за односе с јавношћу, менаџери продаје, маркетиншки стручњаци, дипломате, инострани дописници, радници у заједници, службеници за међународне односе и директори развоја на азијским тржиштима.

Ученици са ограниченим приступом или заузетим распоредима могу пронаћи делимично и онлине курсеве. Да започнете, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.