Keystone logo

22 Master Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Politička ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Politička ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (22)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Politička ekonomija

Процес којим колективни избори су направљени је сложен и непредвидив. Када постане неопходно предвидјети акције влада, приватних грађана и корпорација, они са Мастер из области политичке економије понуде вредну анализу и путоказа за кључне доносиоце одлука.

&nbsp

Шта је мастер у политичке економије? То је напредна степен погодан за оне са претходним основним радом политичких наука, економије, историје или посао. Програми се фокусирају на стратешком образложењу појединаца и збирки људи. Студенти темељно истражити процесе, мотиве и последице политичких избора. Теме студирања укључују владине прописе, избори, закон и посебне интересне групе. Студенти су такође уче како политичку конкуренцију коначно утиће друштво.

&nbsp

Мастер из политичке економије додатно развија критичко мишљење и комуникационе способности ученика.Они се уче главне теорије економије и политичких наука цонгруентли. Они су у стању да се односе на два одвојена дисциплине један са другим и извући закључке смислене. Студенти развијају вештине са најновијим софтвером и технологије и могу да га користе за прикупљање и анализу података скупове.

&nbsp

Укупни трошкови за програм мастер зависи од институција. Студенти се охрабрују да контактирају Пријемни одељења универзитета у разматрању за више специфичних детаље трошкова и наставе. Већина програма ће захтевати најмање две године пуне студија времена. Студенти треба да узме у обзир становање, наравно материјала и трошкова превоза.

&nbsp

Дипломци са Мастер из области политичке економије су квалификовани за запошљавање у многим државним позицијама. Лобирање фирме такође ценимо способности ових дипломаца, а многи нађу посао као саветника за политичке кампање.Неки раде као истраживачи или аналитичара у компанијама које се такмиче у великој мери мерења у индустрији. Консалтинг рад је опција за оне који воле да остану самостално запослених. Ови програми такође припремају студенте да наставе више нивое образовања. Многи крају заврши докторске студије и идите на да пронађу запослење у академике.

&nbsp

Студенти заинтересовани у једном од ових програма треба да почне истраживање њихових могућности одмах. За међународне студенте или радних професионалаца, многи универзитети нуде онлајн практичним курсевима који се уклапа у заказивању и географским ограничењима. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.