Keystone logo

1 Master Programi u Studije hrane i pića Kulinarstvo Pekarstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije hrane i pića
  • Kulinarstvo
  • Pekarstvo
Polja studija
  • Studije hrane i pića (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programi u Studije hrane i pića Kulinarstvo Pekarstvo

Магистарски програми пружају могућност студентима да своје каријере унапреде интензивним образовањем. За разлику од предмета додипломских студија, програми магистарских студија имају тенденцију да укључе тежак фокус на реалне пројекте и истраживања.

Шта је господар у печењу? Овај кулинарски програм обично укључује обуку засновану на технику, као и снажну теоријску позадину која подстиче креативност у кухињи. Студенти могу проучавати историјску и културну употребу пекарских производа док науче како произвести неке од најслађих и најсавременијих намирница широм свијета. Поред тога, студенти могу створити практични пословни акумен потребан за успјех у угоститељском контексту стварањем сигурног и ефикасног радног окружења. Због практичне природе ове области, програми често укључују већи дио стажирања или практичног искуства у рад на предметима, али то може варирати од институције до установе.

Проучавање печења на напредном нивоу омогућава дипломцима многе такмичарске вештине као што су управљање временом, технике печења стручњака и пословно знање. Ове способности могу помоћи дипломцима да воде кулинарски пакет сада и убудуће, као и да помогну својим вештинама финансијског управљања.

Опрема, материјали, локација и трајање програма су само неки од многих фактора трошкова који студенти треба да размотре. За најтачније финансијске информације, потенцијални ученици би требало да посегну за пријем њихових програма или бурсарске канцеларије.

Напредна обука у печењу може пружити могућност за каријеру у близини и далеко. Студенти могу наставити да запошљавају у области гостопримства, здравствених услуга и образовања. Комбинација практичне обуке и пословног фокуса може омогућити ученицима да успјешно руководе сопственом бизнисом или учествују у већим организацијама као пекарских кувара, мајсторских пекара, дизајнера венчаних торти, дизајнера пецива и других сродних позиција.

Будући да Мастер ин Бакинг подразумева толико практичних активности, већина предмета ће морати бити завршена у кампусу. Међутим, неки програми могу понудити далеке опције за теоретски или фокусирање на предавања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.