Keystone logo

41 Master Programi u Obrazovanje Instruction Pedagogija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Instruction
  • Pedagogija
Polja studija
  • Obrazovanje (41)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Instruction Pedagogija

Мајстор 'с Дегрее понекад предуслов за одређене каријере. Ови програми најчешће се негде између две и четири године да заврши. Они често укључују искуство са ЦАПСТОНЕ, као што је развој тезе.

Шта је мастер у педагогији? Педагогија је, уопштено говорећи, наука и теорија образовања. Студенти који су заинтересовани за развој нових начина наставе и истражују постојеће праксе би могли бити заинтересовани у остваривању вишег образовања у овој теми. Уобичајени курсеви укључују науку процене, тренирање, анализу података, студије различитости и теме у иновације у образовању. Ученици могу такође очекују да заврше независно истраживање или обавља приправнички стаж у оквиру неких од ових програма. Већина програма се фокусира на неколико нивоа образовне праксе, од психологије студента на јавним политикама владајућих школа.

Педагогије степен представља обавезу за разумевање како људи уче, и као таква, може бити предност, а спроводи наставни позицију. Ови степени такође могу пружити теоријску и практичну основу за обављање докторске истраживања позицију.

Неке школе можда неће имати трошкове школарине за своје програме јасно наведене на сајтовима и брошуре. У том случају, често је најбоље да позовете или емаил одељење пријемни.

Дипломци који добију мастера у педагогију могу наћи у ситуацији да квалификовани за било који број професионалних позиција. Носиоци Мастер 'с Дегрее се често сматра као кандидати за основно образовање позиције до нивоа колеџ. Могло би се такође налазе запослење у одељењу људских ресурса корпорације, развој програма обуке и технике процене. Друга опција за Мастер 'с дипломаца може бити наставак образовања, најчешће у облику докторским студијама у области образовања, педагогије или сродним областима.

Стицању образовања је процес, али ефикасан истраживање може убрзати уз процес. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.