Keystone logo

76 Master Programi u Studije Menadžmenta Organizacioni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Organizacioni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (76)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Organizacioni menadžment

  Да бисте били успешни у пословном свету, запослени морају имати јаку схватање како да одржавају организацију и ефикасно руководи радом других. Они који желе да побољшају своје организационе и вештине управљања треба да размотри спроводи диплому магистра у организационом менаџменту.

  Када упозната са овим програмом, по први пут, многи студенти питају, "Шта је Мастер из организационог менаџмента?" Студенти који желе да добију један од ових степени студирају низ различитих тема пословно оријентисане. На пример, док је јурио мастер диплому у организациони менаџмент, ученик може да наставу о управљању ланцем снабдевања, аналитике, управљање операцијама, и управљање пројектима.

  Пурсинг ову врсту магистрима је веома корисно за студенте, јер им омогућава да развију вештине које су им потребне да буде успешан у пословном свету.Дипломци са мастер дипломом у организационом менаџменту су често веома тражен од стране предузећа у готово свакој индустрији која треба запослене са импресивних капацитета за управљање и организацију.

  Колико кошта да добије магистрирао у организациони менаџмент у великој мери зависи од институција. Трошкови школарине за сваку школу која нуди овај програм често зависи од локације установе и дужине њиховог програма организационог управљања.

  Они који заврше овај програм може очекивати да раде на радном која захтева од њих да успешно руководи и организује послове везане за пословне свакодневно. На пример, особа са овим степеном може радити као ланца снабдевања аналитичар, ланца снабдевања менаџер, аццоунт манагер, менаџер људских ресурса, или било којим другим повезаним позицију која захтева запосленог да побољша ефикасност и пословање пословања "праксе на дневни основа.

  Ученици треба да одвојите време да у потпуности разуме шта онлајн и у-лице располагању су им опције програма из широког спектра различитих универзитета. Да бисте добили процес почео, претрага по Вашем програму испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.