Keystone logo

28 Master Programi u Studije Administracije Administracija Organizaciona administracija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Administracije
  • Administracija
  • Organizaciona administracija
Polja studija
  • Studije Administracije (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Administracije Administracija Organizaciona administracija

Магистар је образовна опција доступна студентима након што стекне диплому. Ова врста степена обично траје мање времена за завршетак, јер је курикулум напреднији и концентрисан.

Шта је Мастер у организационој администрацији? Сваком успјешном послу или организацији су потребни квалификовани стручњаци који ће помоћи у култивацији функционалног, структуираног окружења. Ова врста дипломе помаже припремању студената за руководство руководством проучавањем напредних техника управљања, комуникацијским тактикама и стратегијама планирања. Неки курсеви могу проучавати људске ресурсе, етику, теорију лидерства, маркетинг или финансијске вештине везане за пословање. Студенти са Мастером на овом предмету треба да буду спремни да помогну предузећима да успију.

Ово поље студирања помаже студентима да у потпуности ангажују своју лидерску интуицију, која може бити корисно средство у свим областима живота. Студенти у овој теми такође имају тенденцију да имају боље комуникацијске вештине и способности критичког размишљања.

Трошкови дипломског студија обично зависе од броја курсева потребних за завршетак програма. Различити универзитети обично имају своје јединствене школске планове, тако да студенти треба да контактирају школу за више информација о њиховим захтјевима за упис.

Студенти са магистарским степеном у управљању организацијом могу размотрити могућности каријере из широког асортимана индустрије. Организациони менаџмент и административне позиције постоје у бројним секторима који се крећу од великих међународних корпорација до непрофитних или владиних агенција. Неки популарнији послови у овој области укључују рад менаџера тренинга и развоја, директора продаје, социјалног радника, менаџера људских ресурса и још много тога. Стицање магистра у организационој администрацији често може помоћи ученицима да буду запошљивији од студената само са дипломом.

Многи универзитети широм света нуде мастер студије квалификованим студентима. Обично су доступне и студијске студије са пуним радним временом и пуним радним временом. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.