Keystone logo

13 Master Programi u Studije Poslovanja Organizacija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Poslovanja
 • Organizacija
Polja studija
 • Studije Poslovanja (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Poslovanja Organizacija

  Магистар је први успех дипломске студије након што је дипломирао диплому. Уопштено, потребна је двогодишња посвећеност редовном студијом.

  Шта је Мастер у организацији? Постизање разумевања најбољег начина за управљање динамиком у било којој групи појединаца је циљ програма. Фокусирајући се на учење вјештина, као што је утјецај промјена кроз организационе утицаје и лидерске вјештине, овај степен може вас довести до способности да правилно и ефикасно организујете људе, од структуре управљања у корпоративном ентитету до политика према одредбама о коцкању одјељења.

  Предности добијања Мастер-а у организацији су често многе и разноврсне. Осим очигледних погодности за каријеру, такође можете створити ново разумевање у психологији људи. Критично размишљање и методе истраживања су обично покривене дубоко, пружајући вам нове алате за проналажење основних узрока проблема у вашем професионалном и личном животу.

  Трошкови мастер програма су различити у зависности од институције и локације, али ваша омиљена школа може вам дати више детаља о трошковима.

  Мастер у организацији може отворити нове каријере за вас у било ком смеру који изаберете. Можете се одлучити да идете на корпорације, где ваш степен може отворити врата директору продаје, директору људских ресурса, па чак и ЦЕОу. Можете изабрати да користите свој степен да бисте имали користи од малог или средњег посла, где би се менаџер пословног простора и административни стручњак добро прилагодили. Мастер у организацији може вам омогућити да изаберете свој пут док вам дају алате да бисте то учинили.

  Магистарски степен може доћи од било ког броја факултета и универзитета широм свијета који га нуде, или чак можете одлучити да сте уписали свој степен онлине. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.