Keystone logo

11 Master Programi u Studije Menadžmenta Operacioni Menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Operacioni Menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Operacioni Menadžment

  Магистарска диплома служи као доказ да је студент заиста савладао вештине које су научене кроз њену област студирања. То је следећи корак који већина студената узима након што сте стекли диплому и може вам понудити почетак кад су у питању могућности за каријеру.

  Шта је Мастер у оперативном менаџменту? Ово је дипломски програм који предаје ученицима шта треба знати како би се суочили са каријером у управљању технологијом. Такви програми се баве и савременим софтвером, хардвером и другим врстама технике за изградњу темељног разумевања сваког типа. Студенти могу очекивати да добију детаљно образовање о развоју производа, технолошкој интеграцији, производњи, међународном извору, управљању развојем и прогнозирању технологије. Свака од ових вештина је усмерена ка интеграцији најновије и најсавременије технологије у окружење на радном месту.

  Током свог искуства у учењу, студенти имају прилику да савладају велики број импресивних вештина. Неколико најистакнутијих су лидерство, технолошко решавање проблема и одржавање софтвера. Наравно, ово се добро примењује у различитим каријерама, али такође служе и за олакшавање живота дипломаца.

  Може потрајати одједном од једне године до двије године да заврши овај степен програма док похађа наставу са пуним радним временом. Заинтересоване особе морају истражити трошкове свих потребних предмета пре него што изаберу школу, с обзиром да се цијене школарина обично мењају од институције до установе.

  Магистрирала је у центрима за оперативни менаџмент на технологији, што је поље које је свјесно будућности. Због тога учесници програма могу очекивати вештине које уче на својим курсевима да доведу до различитих радних места након дипломирања. Неке од најчешћих занимања које имају мајстор на овом пољу су менаџер производње, менаџер операција, организациони консултант, менаџер објекта, менаџер набавке, службеник за усклађивање и менаџер контроле за осигурање квалитета.

  Ово размишљање се нуди у бројним школама широм света, а студенти заинтересовани за ову врсту образовања могу да бирају између локалних, међународних и онлајн учења. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.