Keystone logo

9 Master Programi u Inženjerske studije Pomorski inženjering Okeanski inženjering 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Pomorski inženjering
  • Okeanski inženjering
Polja studija
  • Inženjerske studije (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Inženjerske studije Pomorski inženjering Okeanski inženjering

Мастер 'с степен је напредни курс из студија које су отворене за студенте који су завршили диплому. Већина студијски програми Мастер 'с захтевају три године да заврши, и обично карактерише комбинацију предавања и наравно рада са практичним истраживањима. Мастер 'с теза је генерално потребна као компонента зарађују степена.

Неки ученици питају, "Шта је мастер у Оцеан инжењерство? " Степен, понекад назива поморски инжењеринг, углавном се фокусира на образовање и истраживање у вези са пројектовањем, изградњом, и рад морских пловила и структурама. Теме у оквиру изучавања океана инжењеринга покривају распон топлотне, механичке, електричне, а аутоматизације инжењеринг које се односе на море занатских електрана и других система.

Мастер из Оцеан инжењерство је степен који може добро послужити за могућности у поморским индустрија, укључујући нафту и истраживачких објеката изграђених на води и пловила на мору.Специјалиста за океана инжењеринга обично савладају посебан предмет који се односи на област таласа, струја и нередовних морима, као и курса студије у производњи електричне енергије и дистрибуцију у поморским условима. Квалификовани инжењери оцеан су потребни у структурама на мору и океан посуда електрана операција.

Трошкови магистра у Оцеан Енгинееринг варира у зависности отмено од много фактора, као што су где се налази програм и више. Постоји много фактора које треба размотрити у предвиђању трошкова Мастер 'с степена, укључујући и време потребно да се заврши студије које укључују три или четири године.

Могућности за пословање отворене до успешног завршетка Мастер 'с дипломом океана инжењеринга укључују многе позиције у поморској индустрији пољима и владиних ресора и агенција које надзиру отпрему и поморску одбрану.Не само море судови, али и поморска структуре попут нафтне платформе и истраживачких станица захтевају инжењере океан за одржавање и коришћење сложене системе комуникације, електричне енергије и дистрибуцију, и још много тога.

Многи универзитети широм света нуде Господара на Оцеан Енгинееринг. Захтеви се разликују. Сеарцх фор иоур програм испод, и контакт директно пријемног канцеларију школе по свом избору попуњавањем олова форми.