Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 9 Master diplome u Okeanski inženjering 2023/2024

9 Master Programi u Okeanski inženjering 2023/2024

Pregled

Мастер 'с степен је напредни курс из студија које су отворене за студенте који су завршили диплому. Већина студијски програми Мастер 'с захтевају три године да заврши, и обично карактерише комбинацију предавања и наравно рада са практичним истраживањима. Мастер 'с теза је генерално потребна као компонента зарађују степена.

Неки ученици питају, "Шта је мастер у Оцеан инжењерство? " Степен, понекад назива поморски инжењеринг, углавном се фокусира на образовање и истраживање у вези са пројектовањем, изградњом, и рад морских пловила и структурама. Теме у оквиру изучавања океана инжењеринга покривају распон топлотне, механичке, електричне, а аутоматизације инжењеринг које се односе на море занатских електрана и других система.

Мастер из Оцеан инжењерство је степен који може добро послужити за могућности у поморским индустрија, укључујући нафту и истраживачких објеката изграђених на води и пловила на мору.Специјалиста за океана инжењеринга обично савладају посебан предмет који се односи на област таласа, струја и нередовних морима, као и курса студије у производњи електричне енергије и дистрибуцију у поморским условима. Квалификовани инжењери оцеан су потребни у структурама на мору и океан посуда електрана операција.

Трошкови магистра у Оцеан Енгинееринг варира у зависности отмено од много фактора, као што су где се налази програм и више. Постоји много фактора које треба размотрити у предвиђању трошкова Мастер 'с степена, укључујући и време потребно да се заврши студије које укључују три или четири године.

Могућности за пословање отворене до успешног завршетка Мастер 'с дипломом океана инжењеринга укључују многе позиције у поморској индустрији пољима и владиних ресора и агенција које надзиру отпрему и поморску одбрану.Не само море судови, али и поморска структуре попут нафтне платформе и истраживачких станица захтевају инжењере океан за одржавање и коришћење сложене системе комуникације, електричне енергије и дистрибуцију, и још много тога.

Многи универзитети широм света нуде Господара на Оцеан Енгинееринг. Захтеви се разликују. Сеарцх фор иоур програм испод, и контакт директно пријемног канцеларију школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Pomorski inženjering
  • Okeanski inženjering
Polja studija
  • Inženjerske studije (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije