Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 21 Master diplome u Održivo poslovanje 2023

21 Master Programi u Održivo poslovanje 2023

overview

Постизање магистарског степена је уобичајени корак за студенте који су завршили диплому додипломских студија у одговарајућем пољу. Ова награда признаје стручност у одређеној области студија и може отворити могућности за позиције на вишем нивоу.

Шта је Мастер у одрживом послу? Мастер у одрживом бизнису је специјализирани степен који предаје ученицима основе корпоративне друштвене одговорности (ЦСР). Учесници науче начине доношења социјалних и еколошких политика и процеса како би се подстакло социјално и еколошко благостање, као и економска одрживост. Мастер студенти могу да полажу курсеве на различите предмете, као што су одржива економија и менаџмент, природне и људске заједнице, међународне перспективе у одрживом пословању, изградња социјалног капитала и индустријска екологија.

Пријем магистра у одрживом пословању припрема појединце са вештинама као што су стратешко управљање, етичко образложење, изградња тима и ефикасна комуникација. Ове вештине су широко примењиве и могу побољшати изгледе за запошљавање и могућности за напредовање у многим различитим гранама индустрије.

Током протекле деценије магистарски степен одрживог пословања постао је уобичајен широм света и постоји много прилагођених програма за избор. Накнаде за упис и упис могу се разликовати у великој мјери, због чега је важно да апликанти директно контактирају школу за детаљне програмске информације.

Дипломци са мастером у одрживом пословању могу радити за владине агенције, компаније или институције високог образовања. Овај степен припрема појединца за позиције у анализи одрживости или менаџменту, а припрема недавно дипломиране студенте да уђу у професионални свет. Руководиоци одрживости могу се фокусирати на специфичне врсте пројеката, укључујући анализу ланца снабдевања и "греенинг", праћење емисије гасова са ефектом стаклене баште, одрживо финансирање / улагање и усаглашавање са државним и федералним прописима о заштити животне средине.

Појединци који размишљају о Мастер у одрживом пословању могу изабрати различите школе широм света. Многе институције нуде онлине курсеве и ресурсе за учење на даљину, што појединцима олакшава наставак студија без потребе за пресељењем. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Održivosti
  • Studije ekonomije održivosti
  • Održivo poslovanje
fields_of_study
  • Studije Održivosti (21)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format