Keystone logo

14 Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Turizam Održivi turizam 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Turizam
  • Održivi turizam
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Turizam Održivi turizam

Програм магистарског студија скупља вештине које су студенти научили у својим програмима дипломског образовања. Студенти постају стручњаци у својим областима и отварају врата за профитабилније каријере.

Шта је Мастер у одрживом туризму? Као што сугерише, истраживање одрживог туризма гледа на прелазак између еколошке и туристичке индустрије. Студенти могу проучавати пословно управљање, угоститељство и одрживост како би развили начине за иновације. Неки ученици ће можда морати да заврше магистарску тезу како би завршили програм. Студенти често могу фокусирати своје студије на економију туризма, стратешки менаџмент, маркетинг или више. Студенти на пуно радно вријеме могу да траже од једне до две године да би сте добили Мастер у одрживом туризму, у зависности од програма.

Студенти који су завршили мастер из одрживог туризма углавном су добили вештине за управљање пословањем које многа предузећа вреднују. Штавише, послодавци могу тражити ове дипломце због својих способности критичког размишљања и разумијевања великих тржишних снага.

Неки мајстор у одрживом туризму може коштати више од других. Важно је да студенти проверавају са својим универзитетима како би видели колико ће њихови одређени програми коштати. Требали би се распитати о трошковима по сату кредита, броју сати кредитирања који ће можда требати узети, и ако постоји разлика у трошковима за домаће или међународне студенте.

По завршетку са Мастером у одрживом туризму, људи могу имати пуно могућности за каријеру. Неки дипломци постају директори туризма који надгледају функционисање хотела, одмаралишта и других туристичких дестинација. Остали настављају да раде за туристичке компаније, као што су крстарења. Ови консултанти и саветници раде на томе да њихову компанију постану еколошки свесни без жртвовања квалитета. Неки од ових стручњака раде на нивоу директора у компанијама усмереним ка туризму и управљају цијелим тимовима колега професионалаца.

Као што вас туризам може одвести било где, студенти могу да зарађују Мастер у одрживом туризму с било ког места са интернет конекцијом. Студенти који преферирају традиционалне учионице могу изабрати између локалних, регионалних и међународних универзитета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.