Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 32 Master diplome u Održivi dizajn 2023

32 Master Programi u Održivi dizajn 2023

overview

Магистарска диплома је непроцењива у потрази за смисленим радом који пружа добар живот. Постизање напредног степена показује посвећеност и иницијативу и може помоћи студенту да стави на пут до успеха.

Шта је Мастер у одрживом дизајну? Концепт одрживог дизајна заснован је на идеји да инжењерство и индустрија могу бити у новом правцу, гдје се узима у обзир дугорочна одрживост производа или метода. Циљ је смањити утицај начина живота и комерцијалних активности на природне ресурсе и животну средину. Ово се постиже кроз учење како направити иновативне промјене тренутних метода производње и модела понашања ради бољег очувања природног свијета.

Стицање дипломе о одрживом дизајну може помоћи ученицима да јасно виде однос између људских активности и утицаја на животну средину. Појединци уче да оштре своје креативне дизајнерске вештине и развију вештине решавања проблема. Ова врста знања може бити корисна у свакодневним активностима како је то професионално.

Трошкови за стицање Мастер-а у одрживом дизајну могу се разликовати од школе до школе, у зависности од фактора као што су локација и дужина програма. Потенцијални студенти треба да провере трошкове школарине за потенцијалне школе.

Ово је поље са великом разноликошћу када је у питању каријера. Мастер у одрживом дизајну може довести до рада као пејзажни архитект, урбанистички инжењер или стручњак за заштиту животне средине за грађевинску компанију. Јавни и приватни субјекти користе концепте одрживог дизајна како би креирали практичне начине за производњу робе, пројектовање зграда и инфраструктуре и одржавање модерног начина живота.

Постоји много опција за институције које нуде Мастер у одрживом дизајну, како на локалном тако и на међународном нивоу. Неки програми захтевају учење на кампусу, док други нуде онлине часове. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Održivosti
 • Održivi dizajn
fields_of_study
 • Studije Održivosti (32)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format