Keystone logo

26 Master Programi u Studije Održivosti Održivost životne sredine Održiva poljoprivreda 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Održivosti
  • Održivost životne sredine
  • Održiva poljoprivreda
Polja studija
  • Studije Održivosti (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Održivosti Održivost životne sredine Održiva poljoprivreda

Магистар је одличан начин да се покаже посвећеност и страст према професији. Постизање високог образовања може довести до бољих понуда за посао и каријере која задовољава и лично и професионално.

Шта је Мастер у одрживој пољопривреди? Овакав степен подучава ефекте пољопривредних пракси на природну средину и како минимизирати утицај док максимизира производњу. Појединачни програми могу бити регионални по природи или пружити глобалнији приступ. Различите теме о пољопривреди и биолошкој науци углавном су обухваћене како би образовали студента на начинима производње, најбољим праксама управљања и другим аспектима одрживе пољопривреде.

Студенти овог степена могу научити да буду упознати са савременим пољопривредним праксама и производњом хране. Студенти такође могу да сазнају шта укључује "органско" диференцирање, као и економски утицај одрживе пољопривреде. Ово образовање може помоћи информисању одлука у свакодневном животу.

Трошак тражености Мастера за одрживо пољопривреду варира у зависности од тога који ученици школе желе да присуствују и где се налази. На располагању су многе опције.

Постоји много позиција у области одрживе пољопривреде, од истраживачких до практичних примена. Могуће је постати менаџер фарме или директор одрживости у прехрамбеној индустрији. Појединци са мастером у одрживој пољопривреди могу пронаћи наставне функције у многим капацитетима како би помогли припреми нове генерације произвођача и произвођача у одрживим методама. Постоје и фондације, организације и владине агенције које требају истраживаче ради даљег напретка одрживе пољопривреде.

Школе широм свијета нуде стопе у одрживој пољопривреди, тако да је могуће добити овакав вид образовања на многим локацијама. Овакав програм углавном траје двије године. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.