Keystone logo

5 Master Programi u Građevinarstvo Građevinske usluge Održavanje građevina 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Građevinarstvo
  • Građevinske usluge
  • Održavanje građevina
Polja studija
  • Građevinarstvo (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Građevinarstvo Građevinske usluge Održavanje građevina

Након завршеног додипломског студија, студенти могу наставити своје образовање постизањем магистарског степена. Иако може трајати две или више година за завршетак, додатно стручно образовање може дати студенту могућност да се специјализује у жељеном подручју студирања.

Шта је Мастер у одржавању зграде? Како иновативна технологија и даље буде интегрисана у дизајн зграда, овај напредни степен може обезбедити дипломцима информације потребне за одржавање здраве и енергетски ефикасне зграде. Осим проучавања одрживих елемената архитектонског дизајна, студенти такође могу проводити вријеме с фокусом на то како људи ступају у интеракцију са окружењем зграде, максимизирају здравље и удобност за станаре. Остали курсеви унутар степена могу се фокусирати на владину регулативу, кодове за изградњу и питања утицаја на животну средину.

Дипломанти често науку како максимизирати перформансе грађевинских комплекса, укључујући додавање надоградње зградама које нису првобитно дизајниране за ефикасност ресурса. Они могу оштре писане и вербалне вештине комуникације, као и способност да објасне сложене инжењерске детаље регулаторима или другим заинтересованим странама који немају техничке позадине.

Трошкови за завршетак постдипломске студије могу се разликовати у зависности од дужине програма студија, локације школе, врста понуђених садржаја и да ли се часови узимају у кампусу или на даљину. Трошкови такође могу утицати у зависности од угледа школе у ​​изабраној области студија.

Дипломци могу постати менаџери комерцијалних некретнина, виши грађевински инжињери или директори за одржавање појединачних зграда за спуштање комплекса са вишенамјенским структурама, који укључују различите генерације технологије. Остали бирају консултанте са архитектонским или инжењерским фирмама које се специјализују за нове пројекте изградње или реновирања. Када се комбинује са интересовањем за управљање пословањем, дипломци могу постати власници и извршни директори својих архитектонских или инжењерских фирми. Са интересовањем за рад у јавном сектору, дипломци се могу придружити владиним одељењима као виши аналитичари, регулатори или администратори усаглашености.

Дипломске дипломе се могу зарадити лично, онлине или у комбинацији са праксом и могућностима консултовања студената. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.