Keystone logo

5 Master Programi u Vazduhoplovstvo Održavanje aviona i letelica 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Vazduhoplovstvo
 • Održavanje aviona i letelica
Polja studija
 • Vazduhoplovstvo (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Vazduhoplovstvo Održavanje aviona i letelica

  Магистрирала је дипломски степен који се узима након што студент заврши своје додипломско образовање. Генерално, студенти бирају да стекну овакав степен када желе постати стручњак у својој области или када би им се пружиле боље могућности за запошљавање.

  Шта је Мастер у одржавању авиона? Мастер у одржавању авиона је степен који се нуди онима који желе да уђу у авионску индустрију, а посебно у сектор цивилне авијације. Ово важи за све комерцијалне и личне авио-компаније. Овај степен је обично дизајниран да омогући ученицима да постану менаџери у различитим програмима управљања ваздухопловством. Студенти ће се често научити аналитичким и практичним приступом како би могли да испуне све изазове одржавања авијације, као што су праћење прописа, извршавање инспекција, поправљање и рад у стресном и брзом окружењу.

  Када ученици заврше диплому у одржавању авијације, обично ће их научити да дођу до изазова. Поред тога, они могу научити да правилно анализирају и користе своје вештине критичког размишљања како би радили у индустрији. Они такође имају тенденцију да добију лидерске вештине како би им помогли да преузму одговорност.

  Нема постављених трошкова када је у питању стицање магистарског степена. Ово се разликује од тога где се студенти налазе и коју школу бирају. Приликом одлучивања о школи, важно је да ученици провере цену пре него што почине.

  Када је реч о постојању мајстора одржавања авиона, има много посла који се могу отварати. Магистарски степен се најчешће користи за напредовање у каријери, али дипломци који улазе у терен могу се потрудити за посао менаџера за одржавање авијације или као педагог. Менаџер менаџмента ваздухопловства би надгледао тимове који одржавају авион. Као наставник, дипломци су у стању да науче друге о протоколу о безбедности и одржавању авиона.

  Како се технологија напредује, многи студенти бирају своје курсеве на мрежи. За оне који траже мајстора у одржавању ваздухоплова, могу се добити и онлине часови, као и часови на локалним универзитетима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.