Keystone logo

22 Master Programi u Obrazovanje Istraživanje obrazovanja Obrazovna praksa 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Istraživanje obrazovanja
  • Obrazovna praksa
Polja studija
  • Obrazovanje (22)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Istraživanje obrazovanja Obrazovna praksa

Магистарске студије често траже високо мотивисани студенти који имају дубоко интересовање за одређену дисциплину. Студенти који имају диплому и желе да наставе даље студије, за лични и професионални развој, имају право да се упишу у мастер програм.

Шта је Мастер у образовној пракси? Овај програм обично дозвољава ученицима да дубоко утичу на теорију и праксу образовања у многим облицима. Студенти често траже да изграде базу знања иновативних пракси и да подстичу способност критичког погледа на елементе образовног окружења. Истовремено, студенти могу развити тешке вештине као што су припрема у учионици, истраживање и педагогија. За завршетак програма често је потребна магистарска теза.

Дипломци из овог програма често развијају способност да пажљиво истраже предмет из више перспектива са вештинама критичког размишљања. Вероватно ће моћи да презентирају ефективне извјештаје истраживања управним тијелима и често могу пружити професионални допринос у низу наставних планова и програма. Ове вештине иду дуг пут у стварању добро заобљеног кандидата који је конкурентан на тржишту рада.

Неколико фактора може утицати на цену овог степена програма. Онлине курсеви су углавном јефтинији од курсева редовног боравка. Можда је најбоље да се консултујете са сваком институцијом како би утврдили стварне трошкове.

Дипломци магистра у образовној пракси могу наћи посао у различитим областима. Влада, непрофитне групе, образовне институције, здравствени и социјални радници и уметничке организације могу бити плодна подручја за особу која је завршила овај програм. Дипломци су често запослени као наставници, директори, тутори, директори курикулума, образовни консултанти и савјетници организација. Они такође могу радити као прикупљање средстава или писци за образовне установе.

Програми у образовној пракси на магистарском нивоу могу се понудити у многим институцијама широм свијета, а онлине могућности се стално повећавају. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.