Keystone logo

21 Master Programi u Studije prava Politika Obrazovna politika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Politika
  • Obrazovna politika
Polja studija
  • Studije prava (21)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije prava Politika Obrazovna politika

Многи студенти полажу магистарске студије да развијају напредне вештине и стекну дубинско знање из изабраног поља студирања. Од студената се може захтевати да заврше додипломске студије или да демонстрирају историјска истраживања или претходну обуку у својој области студирања.

Шта је Мастер у образовној политици? Студенти који су завршили ову диплому могу проучавати организациони развој, методологије истраживања и планирање образовања, са различитим нагласком, укључујући и начин на који влада утиче на образовање, повећање могућности за студенте, питања специјалног образовања, теме разноврсности и како се породица и заједница могу подстицати како би побољшали образовање. Они такође могу научити вештине за анализу, спровођење и процену политика и процедура и коришћење података за побољшање учења. Људски ресурси, курсеви развоја и руковођења могу се такође покрити као дио наставног плана и програма. Часови се често фокусирају на образовање и развој јер се односе на родне, расне, верске и економске разлике.

Дипломанти обично науче напредне вјештине планирања и способност имплементације дугорочних, сложених стратегија. Они такође могу научити одличне писане и вербалне комуникацијске вештине, и стекли способност да критички анализирају важна питања која утичу на више странака различитих профила.

Трошкови дипломског степена могу се разликовати у зависности од универзитета, његове локације и начина на који се курсеви испоручују. Накнаде могу бити плаћене у различитим временским периодима у зависности од тога да ли студент завршава часове на редовном или ванредном распореду.

Магистарски степен образовне политике може довести до награђиване каријере која позитивно утиче на ученике и њихов образовни развој. Дипломци могу постати програмски директори, администратори институционалног напредовања или стручњаци за учење у појединим школама или школским окрузима. Они могу бити позиције као виши аналитичари, образовне везе или независни извођачи за политичке тхинк-танкове, регионалне или савезне владине агенције, јавно-приватна партнерства или приватне организације усмјерене на стварање разлика у образовању.

Појединци који су посвећени пружању одличног и правичног образовања могу процијенити многе опције за напредне студије у локалним институцијама или онлине са универзитета у многим земљама широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.