Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 38 Master diplome u Obrazovanje u osnovnoj školi 2023

38 Master Programi u Obrazovanje u osnovnoj školi 2023

overview

Студијски програми мастер су за студенте који су већ завршили диплому. Додатне студије наставити да развија концепте и копати дубље теорије и напредним техникама. Већина ће захтевати две године похађања пуним радним временом да заврши, а ученици обично морају да заврше формално пројекат који показује мајсторство предметне материјала.

Шта је мастер у основном образовању и васпитању? Ови студијски програми углавном фокусирају посебно на потребе едукатора у основној школи система. Они су намењени за колеџ слободних вештина смерова које имају жељу да негује нову генерацију студената. Теме истраживања често укључују наставне технике, методе за управљање учионицу и заједничких образовних модела. Ученици могу научити да ефикасно комуницирају са децом школског узраста и родитеља њихових ученика.

По завршетку једне од ових програма, дипломци могу да дизајнирају курс студија која максимизира достигнућа учење ученика. Они такође треба да имају довољно разумевања учења психологије уочити проблеме са развој детета. Програми обично појача говорне и комуникационе технике јавне.

Трошкови за ове програме варирају дивље. За најбољу вредност, ученици би требало да размотре и традиционалне и онлајн универзитета. За пријем студената одељења ових институција може да обезбеди више специфичне детаље трошкова.

Већина дипломаца улазе у област образовања и наставника, али чак и унутар ове циљане исход каријере, има доста варијација. Едукатори су потребни у скоро свакој заједници, и дипломци могу имати опције где могу да раде и живе. Постоји могућност да се специјализују у одређеним предметима, као што су уметност, историја, или математици.Неки ученици додатно детаљнију своје знање са више академским образовањем и транзиције да раде као саветници, администратори и школских психолога.

Постоји много различитих образовних организација за да темељно истражују пре одлучивања о одређеном плану степени. Ако имате планирање и логистичких ограничења, онлајн програми су одличан избор. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Obrazovanje
 • Obrazovanje u osnovnoj školi
fields_of_study
 • Obrazovanje (38)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format