Keystone logo

36 Master Programi u Obrazovanje Obrazovanje u osnovnoj školi 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Obrazovanje
 • Obrazovanje u osnovnoj školi
Polja studija
 • Obrazovanje (36)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Obrazovanje Obrazovanje u osnovnoj školi

  Студијски програми мастер су за студенте који су већ завршили диплому. Додатне студије наставити да развија концепте и копати дубље теорије и напредним техникама. Већина ће захтевати две године похађања пуним радним временом да заврши, а ученици обично морају да заврше формално пројекат који показује мајсторство предметне материјала.

  Шта је мастер у основном образовању и васпитању? Ови студијски програми углавном фокусирају посебно на потребе едукатора у основној школи система. Они су намењени за колеџ слободних вештина смерова које имају жељу да негује нову генерацију студената. Теме истраживања често укључују наставне технике, методе за управљање учионицу и заједничких образовних модела. Ученици могу научити да ефикасно комуницирају са децом школског узраста и родитеља њихових ученика.

  По завршетку једне од ових програма, дипломци могу да дизајнирају курс студија која максимизира достигнућа учење ученика. Они такође треба да имају довољно разумевања учења психологије уочити проблеме са развој детета. Програми обично појача говорне и комуникационе технике јавне.

  Трошкови за ове програме варирају дивље. За најбољу вредност, ученици би требало да размотре и традиционалне и онлајн универзитета. За пријем студената одељења ових институција може да обезбеди више специфичне детаље трошкова.

  Већина дипломаца улазе у област образовања и наставника, али чак и унутар ове циљане исход каријере, има доста варијација. Едукатори су потребни у скоро свакој заједници, и дипломци могу имати опције где могу да раде и живе. Постоји могућност да се специјализују у одређеним предметима, као што су уметност, историја, или математици.Неки ученици додатно детаљнију своје знање са више академским образовањем и транзиције да раде као саветници, администратори и школских психолога.

  Постоји много различитих образовних организација за да темељно истражују пре одлучивања о одређеном плану степени. Ако имате планирање и логистичких ограничења, онлајн програми су одличан избор. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.