Keystone logo

106 Master Programi u Obrazovanje Podučavanje Obrazovanje predavača 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Obrazovanje predavača
Polja studija
  • Obrazovanje (106)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Podučavanje Obrazovanje predavača

Студенти могу узети мастер 'с Дегрее програм након завршетка Баццалауреате студија. Они могу наставити овај степен као предуслов за напредне професионалне каријере или да сегуе на докторске студије.

Шта је мастер у образовању наставника? Овај степен наслов може да се односи на различите специфичне програме образовања. Неки курсеви су дизајнирани да припреми будуће наставнике за њихову улогу образовања лидера. Ово често се састоји од специјализације у возрасте, као што су основне или средње разреда, заједно са још фокусом на предмету, као што су енглески, друштвених наука, математике, музике или уметности. Овај степен такође могу бити понуђен са тренутним наставнике који желе да усавршите своје знање и способност у настави. Такође постоји могућност ови степени могу се понудити онима који желе да развију вештине неопходне да води друге наставнике у професионалном и академског успеха.

Један од основних вештина сваког наставника је организација, атрибут гаји прилагођавајући се строгост и тешка наравно оптерећења многих Мастер 'с програмима. Дипломци са Мастер у образовању наставника такође могу наћи своје академске акредитиве и побољшана предавања вештине им дају кредибилитет потребну да се сматра за наставнике.

Добију највише тачних процена је школарина трошкова доступан је у контакт директно школу. У признања или матичар 'с канцеларије су често идеални први контакти за ову врсту упита.

Многи дипломци образовања курсева наставника наставити да конкуришу за радна места наставника у националним или приватних система образовања. Ове позиције имају тенденцију да захтевају појединцу да има нека посебна знања одређеног наставног предмета. Они су такође често захтевају значајну количину јавног наступа и организационе способности. Све ове захтеве су обично узгаја током мастер 'с програмом.Дипломци такође могу да наставе докторске студије у образовању или сличној области.

Право образовање је често први корак у награђивања каријеру. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.