Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 17 Master diplome u Neprofitne organizacije 2023

17 Master Programi u Neprofitne organizacije 2023

overview

Не-профитне организације (НПО) постоје широм света, од којих су неки међународног карактера, а они су дефинисани својим неопходности да реинвестира све вишка прихода за постизање организацију 'с циљевима, а не равномерно као добит или дивиденде . Многи Неполитичким су добротворне организације или услуга који може да ради за ослобађање од сиромаштва, унапређење образовању или религији, развој или друга стварна заједница погон услуга. Мастер-Није за Друштвене организације студенти ће се упознати са различитим типовима организација непрофитног сектора, али и правни и економски аспекти их администрирања, као што су планирање, стратегија, вођство, политика, порески статус, заступање, одговорност и ревизију одредби, надзор и управљање и економске активности.

Мастерс у не-профитне организације нуде бројним универзитетима и школама широм света, у Аустралији, Брунеј, Бугарска, Холандија, Шпанија, Шведска, Швајцарска и Велика Британија. Већина програма трају једну до две године, а потребно је универзитетску диплому као минималан услов за пријем. Цене и методе студирања за Мастерс у НПО програми се разликују у зависности од земље, школе и одељења. Различите Мајстори НПО програм је фокусиран на различите области специјализације, додајући да високом нивоу дипломаца 'запошљивости по завршетку.

Уколико сте заинтересовани да сазнате више о мастер-Није непрофитних организација програма, једноставно идите доле и кликните да прочитате више, данас!

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Administracije
 • Neprofitne organizacije
fields_of_study
 • Studije Administracije (17)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format