Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Master diplome u Nauke o molekularnom životu 2023

11 Master Programi u Nauke o molekularnom životu 2023

overview

Ако сте заинтересовани за рад на развоју медицине, истраживање болести, и даље људско здравље, размислите Господара на Молецулар Лифе Сциенцес. Као поткатегорија живота науке, тај фокус подразумева напредног истраживања људске биологије који ће направити велику разлику за будућност човечанства.

Шта је мастер у Молецулар Лифе Сциенцес, тачно? Ви ћете студирати највиши ниво телесних процеса, скроз доле до атомском нивоу, и како да манипулишу тим процесима кроз медицину да зарасте и проширимо наш животни век. Можете да изаберете специјалитет из области као што су хемије за живот, физичка хемија молекула и материјала, динамика ћелија, клиничке биологије, неуробиологије неуронауке / и више.

Ово је прилика за врло награђивања рада који прави разлику. Постоји много различитих аспеката молекуларне науке о животу можете постати стручњак за, и сви они су веома важни.Поред тога, постоји велика потражња за оваквим научника данас.

Мастер из молекуларне Лифе Сциенцес програма су неке од најпрестижнијих. Трошкови одражавају ово, али они у великој мери не варирају, баш као и код свих могућности високог образовања. Важно је да се уради истраживање пре тога.

Ако узмете Господара на Молецулар Лифе Сциенцес, биће много различитих избора за вашу каријеру. Већина су у истраживању, али постоји много различитих у овом једном аспекту. Можете се фокусирати на имунологије, онкологије, генетика, фармакологије, или ћелијске биологије и да помогну развоју наше разумевање инфекције, имунитет, поправку ткива, метаболизам, и раст ћелија и диференцијацију. Алтернативно, дипломци могу да траже запослење као менаџери у фармацеутској индустрији или у приватном комерцијалном сектору.

Области молекуларне биомедицинских наука је врло узбудљиво и награђивања један.Студенти који су страствени о следила Мастер 'с степен у овој области имају неколико опција за институције и програме, које могу да истраживања са нашој бази. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Nauka o životu
  • Molekularne nauke
  • Nauke o molekularnom životu
fields_of_study
  • Nauka o životu (11)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format