Keystone logo

38 Master Programi u Nauka o životu Hortikultura Nauke o biljkama 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Nauka o životu
  • Hortikultura
  • Nauke o biljkama
Polja studija
  • Nauka o životu (38)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Nauka o životu Hortikultura Nauke o biljkama

За студенте који желе да прошире своје образовање након стицања њиховог диплому, магистрирао је следећи логичан корак. Мастер из биљних наука фокусира на биљној и биљне производње, као и пољопривредних система.

Можда се питате, шта је мастер у средствима за наука? Овај програм учи студенте о ратарству и развијање одрживих система за производњу обновљивих извора, фармацеутских производа, и храна. Студенти ће научити принципе оплемењивању биљака, биљака патологије, и агро-екологије, и како интегрисати ово да обезбеди здраве узорке за прехрамбених и непрехрамбених апликација. Студенти могу да изаберу да се специјализују у областима као што су усева науке, стаклене баште хортикултуре, управљања природним ресурсима, оплемењивању биљака и генетских ресурса, и биљног ентомологије и патологије.

Јер су професионалци обучени на универзитету, један од највећих предности за зарађује Господара на средствима за наука је да је могућност запошљавања висока, а многи студенти добијају пословне понуде и пре него што дипломирају. Истраживачке и аналитичке способности лекције су корисне у многим областима, а ученици уче како да воде више рачуна о животној средини.

За студенте који су заинтересовани за зараде диплому магистра, постоје програми доступни на националном и међународном. Програми трајање и специфичне варирају од школе до школе, тако да су трошкови варирају доста. Питајте свог школу избора колико ће то коштати да заврши програм.

Они који дипломирају са Мастер у средствима за наука имају много перспективе у каријери. Они који желе да иду у истраживању су често запослени у истраживачким институтима, универзитетима, и агробизниса или Селекција компанија.Друге каријере може бити у политици, управљање, консалтинг и комуникације у владиним организацијама и агробизниса.

Јер свачији распореди су толико различити, многе школе су омогућавајући флексибилније распореда нудећи онлине часове. Неки програми могу имати посебне курсеве онлине, док други могу понудити програм целе мастер као опција онлајн. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.