Keystone logo

6 Master Programi u Studije profesionalne prakse Nauke koje izučavaju život 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije profesionalne prakse
 • Nauke koje izučavaju život
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije profesionalne prakse Nauke koje izučavaju život

  Стручни Мастер је степен који има за циљ да омогући студентима да истовремено уче и развијају директно радно искуство у датој области. Као резултат дуал наставног плана и програма, дипломци су често добро припремљени за улазак на тржиште рада након дипломирања.

  Шта је Стручни Мастер из биологије и Лифе Сциенцес? Ово посебно пут студије центара на проучавање живота, укључујући микроорганизама, биљака и животиња. Услед великог ширења тема које обухвата ове области, програми уске студенти многи мастер 'фокусирати на одређену област студија, као што су фармацеутска. У оквиру ове области, програми одобри студентима приступ великом броју различитих драгоценим ресурса за учење. На пример, студенти могу упарити са комбинацијом различитих фармацеутских компанија, медицинских истраживачких агенција и универзитета нуде обуку у области биологије.

  За оне студенте који су заинтересовани за биологију и науке о животу, највише корист од тог пута студије је нога се пружа у смислу искуства запошљавања. Неколико година истраживања и рада лабораторији може износити великим хандс-он, техничке разумевања. Ово искуство може заузврат поставити јаке темеље за успешну каријеру у области.

  Сваки професионалног мајстора из биологије и природних наука ће укључити различите трошкове. Најбољи начин да сазнате о датој школи 'с школарине и накнаде за упис је да позовете и питате канцеларију пријемни.

  Професионални Мастер из биологије и природних наука може претворити у бројним каријере, посебно за дипломце који теже да раде као биолози. Степен може дозволити студентима да се специјализују своје знање о области у неколико различитих појединим областима, од биљке до биологије епидемиологију. У зависности од студента 'с фокусом, он или она може да изабере да буде лаборант или истраживач.Неке поља могу захтевати још више образовање, а студенти траже да наставе истраживања позиције у овим областима често одлучују да заврше школе више пре траже посао.

  На крају, професионалног мајстора из биологије и природних наука може бити велика предност потез у каријери. Да бисте започели процес лоцирања и примене у идеалном програму за тебе, користите наш претраживу листинг школа. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.