Keystone logo

77 Master Programi u Studije sporta i vežbanja Nauka o sportu 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Nauka o sportu
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (77)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije sporta i vežbanja Nauka o sportu

Мајстор 'с Дегрее је често природан следећи корак у напредовању многих каријера, пружајући дипломце са већим потенцијал зараде и покретљивост навише у својој области избора.

Шта је Мастер спортских наука? Овај напредни степен може да значи различите ствари, у зависности од фокуса индивидуалног програма. Уопштено, Спортс Сциенце степени фокусирати на напредних научних појмова везаних за спорт и биологији или обуке засноване на доказима. Ово може укључивати спортске медицине, специјализоване дипломе у покрету наука и превенција повреда, па чак и тренер програма психологије. Консалтинг појединачне програме да бисте сазнали више о својим кључних области за студирање ће вам рећи нешто више.

Научни разумевање људског тела има низ апликација за каријеру у спорту, како за спортисте и за тренере, што чини образовање у спортске науке важном за свакога рад са људима у тим улогама.По разумевање засноване на доказима начине процену учинка, сигурност и управљање ризицима, студенти су бољи у стању да помогне спортисти постигну и одрже максималне перформансе током своје каријере.

Трошкови за програме у спортске науке су врло променљива и зависи од локације програма. Он такође може да варира због износа Хандс-он лабораторијске науке у наставном плану и програму, јер често постоје материјалне накнаде и других сродних трошкове. Да бисте сазнали више о трошковима спортских програма науке, најбоље је да истражује појединачне школе.

Каријере у спортске науке су, пре свега, у коучинга и тренинга, и могу укључивати било какву улогу који се уклапа у тим категоријама. Они који су постигли напредне степени у теми обично чине највиши ниво коучинг и обуку особља, као и њихово искуство гради, они могу постати веома тражен од стране великих спортских организација у стручним и колегијалних нивоу.Они такође имају тенденцију да буду уобичајени у организационим позицијама у оквиру школског узраста атлетских програма и других облика спортског образовања.

Спорт наука расте поље, и међународне могућности за студије су доступни из различитих универзитета. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.