Keystone logo

524 Master Programi u Studije Tehnologije Nauka o podacima 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Nauka o podacima
Polja studija
  • Studije Tehnologije (524)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Tehnologije Nauka o podacima

Ученици који желе да унаприједе своје знање у одређеној области од интереса може желети да гледа у добијање звање магистра. Послодавци често изгледају повољно на носиоце мастер, јер често имају боље образовање и више искуства од оних са нижим степенима.

Шта је мастер у Дата Сциенце? Људи који желе да прикупља, обрађује и дистрибуира податке из изузетно великим скуповима података ће можда желети да добију мастер у подацима науке. курсеви програм фокусирати на софтвера структури, радним циклусима и методологија. Поред учења о умрежавање и базе података система, ученици схвате колико ауторска права, политике приватности и рад осигурања квалитета. Добијање Господара на подацима науке може да пружи више могућности за каријеру за научнике који имају диплому.

Овај напредни степен може да доведе до веће плате, или обезбедити одскочна даска за људе који желе да зараде докторату.Универзитетско образовање може научити ученике основне вештине, као што је рад са екипом, одговарајуће комуникације и доброј организацији. Ови квалитети могу користити да обезбеде јаку радну етику или може да помогне да се побољша свакодневни живот особе.

Трошкови добијања магистрирао може да варира у зависности од тога која образовна установа студент одлучи да присуствују и шта географски регион је у. У неким случајевима, школе нуде финансијску помоћ да помогну студентима у финансирању школовање.

Научници који заврше са Мастер ин података наука може бити у могућности да пронађу каријере у широком спектру индустрија, укључујући и рачунарски софтвер, интернет, биотехнологије, истраживања и лекова. Ови стручњаци су у стању да повуче кључне информације из великих скупова података који су на крају помоћи на терену раде у Подаци наука дипломци су запослени у великим корпорацијама, које желе да унаприједе своје базе клијената и покренути успешне компаније..Ови стручњаци могу наћи уносне позиције у врху софтверске компаније или рада на универзитету.

Неки универзитети нуде онлајн програме да се поједностави академски процес за неке студенте. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.